A férjem csak és kizárólag fiút akar! Már teljesen kikészít. Mit csináljak?
a legtöbb apuka szerintem fiút akar.az én férjem is csak fiút tudott elképzelni,és amikor kisrült,hogy lány lesz,ngyon megijedtem,hogy nem fogja szeretni,vagy nem fog vele annyit foglalkozni. de most már 3,5 éves, és a kislánya a "szerelme". rengeteget vannak együtt,és a kislányom is imádja az apját! amikor megint babát terveztünk-próbáltuk akkor együtt lenni amikor elvileg fiú lesz..-de aztán megint meglepődtünk,mert újjabb kislány lett :-)
És ekkor én fogadtam "rosszabbul" a hírt-mert szerettem volna ha most fiú lesz,és biztos voltam benne,hogy kukacos lesz.-de azért hamar megszoktuk,hogy két imádnivaló lányunk lett. és a férjem imádja mindkettőt.persze azért mondogatja,hogy be kéne vállalni egy harmadikat..!
szóval: ne stresszelj,biztos neki is kell idő hogy feldolgozza a hírt (ha lány lesz) de aztám minden rendben lesz!
majd írd meg,hogy mi lesz!
Sok más neműnek várt gyerek lesz homoszexuális vagy leszbi.
Valahol olvastam.
Beteges a párod gondolkodása. Azon reménykedjen, hogy egészséges legyen.
Nekünk az első kisfiú (10 éves) azt is akart a párom, nagyon örült.
Amikor meglátta, hogy a baráti körünkben mennyi aranyos lányka van, már Ő is szeretett volna egy kislányt.
Lett is, 2 és fél éves. Mit ne mondjak, szerelmesek egymásba. Olyan fajta kapcsolat van köztük, ami köztünk sosem lesz a lányommal. Apuka szeme fénye, elkényeztetett kiscsaj. :)
Most 18 hetes vagyok, újra kislányt várunk, el sem lehet mondani, milyen boldogok vagyunk!
Persze a fiamat is imádjuk, nagyon jó gyerek, nem is kívánhatok senkinek jobbat, de valahogy a kislányoknak szerintem más a kapcsolatuk az apjukkal.
Nem beteges a gondolkodása, az édesapja elvesztése után szeretné "reprodukálni" saját magát az ezek szerint nagyon is szeretett, és minden bizonnyal rettentően hiányzó apa-fiú kapcsolat egyik feleként - abszolút nem patológiás gondolkodásmód, sokkal inkább egy feldolgozatlan veszteséget mutat. Egyelőre fogadd el, óvatosan emlegesd neki, hogy kislány is lehet ám, és az is ugyanolyan szuper lesz stb. A gond akkor kezdődik, ha kiderül, hogy lány, és abszolút elutasító lesz - de véleményem szerint (és a tapasztalataim szerint is), ennek nagyon kicsi az esélye. Ha előfordulna, akkor felkereshettek esetleg pszichológust.
Pszichológus kismama
Közeli rokonom apja mindig is fiút akart.
Csak egyetlen lányuk született és a lány egész életében úgy nőtt fel, hogy az apja végig éreztette vele a belső dühöt felé amiért nem lett fiú.
A lány önbizalomhiányos felnőtté vált és örökké fájó pont ez neki.
A 14-es válaszolóval tökéletesen egyetértek! Viszont próbálj meg mostmár ez alatt az 1 hét alatt ezen NE stresszelni (még ha nehéz is), mert sok minden kiderülhet a reakciójából, amikor valóban szembesültök a nemével. Remélem megmutatja magát, és azt is, hogy nem viccel meg a szülésnél!:)) Amúgy érdekes válaszok jöttek, talán érdemes volna megmutatni a férjednek.. Boldog babavárást, EGÉSZSÉGES kisbabát kívánok!
16 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!