Mitől fájhat jobboldalt teljesen lent a hasam? Ahogy megyek bele-belenyilal. Elég kellemetlen. Feküdni se mindenhogy jó.
Szia! nekem is így kezdődött, aztán egyre jobban fájt, végül begörcsölt a pocim és a jobb vesém is! Kiderült, hogy a baba nyomja a húgyvezetékemet, és a vesémben tágulat lett, ez okozta a görcsöt!Ne izgulj nem lesz semmi baj, csak sokat feküdj a bal oldaladon!
azt mondta a doki, h a méhünk amúgy is jobbra dől egy picit, meg a baba is arra nyomja, ezért kell ellentétes oldalon feküdni!
Boldog babavárást! 26 hkm
Nagyon köszönöm. Ebben lehet valami,mert reggelre kezdett el fájni és sokszor alszom a jobb oldalamon. Kipróbálom ezt a baloldali alvás dolgot.
Boldog babavárást!
21hkm
Szia,
nekem is jobb oldalt fáj, vagy 2 napig, ülve volt jó. Nyúlnak a méhszalagok, majd elmúlik. Egyébként mindenhol azt olvasom, hogy bal oldalon kell aludni.
21 hetes vagyok és jobban szeretek a jobb oldalon aludni.
Délelőtt picit lepihentem és a bal oldalamon feküdtem,most nem fáj egyáltalán.
Reggel viszont nagyon rossz volt. Este megpróbálok a bal oldalamon feküdni.18hetesen mozdult meg a baba,de kb 1-1,5hete érzem intenzíven a babát. Most már csak úgy rúgkapál.
Nekem is a jobb oldalt szokott nyilalni,de fogalmam sincs,hogy mit nyom vagy mit nem!
Sőt!Mostmár máshol is nyom néha,de akkor kicsit meg kell simogatni és arrébb megy a baba(legalábbis reménykedni kell )
A dudorok azok majd vándorolnak.Egyszer bal oldalt lesz,aztán jobb oldalt.
A bal oldalon alvást meg a gyomor miatt is szokták javasolni,főleg a savas anyukáknak.
Én is úgy alszok mert amúgy szétmarja a torkom is a sav! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!