Kismamik! Szülhetek ma? Többi lent!
Figyelt kérdés
Ma már másodjára volt lazább a székletem, majdnemhogy hasmenésszerű. És most elkezdett tompán fájni a derekam is. Tudom, hogy ilyenkor már bármi előfordulhat, bármikor jöhet. De szeretnék már szülni! Szerintetek?
39 hetes kismami :)
2012. ápr. 11. 11:41
1/5 anonim válasza:
Ennyiből még nem lehet megmondani, elképzelhető. Ha fájásaid lesznek, akkor figyelgesd, hogy hány percesek, múlik e zuhany hatására. Könnyű szülést!
2/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem lehet tudni, de olyan jó volna már a karomban tartani a picurt :D ilyenkor már szerintem mindenre felkapja a fejét az ember :) már annyira várja :D
2012. ápr. 11. 11:51
3/5 anonim válasza:
Nekem a szülés előtti napon voltak hasonló tüneteim. De a derékfájás olyan mértékű volt, hogy nem tudtam egyenesen állni egy fél órát, amíg a fiam úszott, hanem le kellett könyökölnöm néha.
4/5 anonim válasza:
Nekem is így kezdődött,de kora délután már a nyákdugó is folyt.Éjfélkor mentünk be 5 után meglett a pici,39.héten.
Ne keseredj el ha mégsem ma szülsz.Minden jót!
5/5 A kérdező kommentje:
Miért lett lepontozva a többi hozzászóló??? én mindenkinek zöld kezecskét adtam!!!! :O
Már fél óránként fáj a derekam, remélem lesz valami :) a nyákdugót is folyamatosan figyelem...
2012. ápr. 11. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!