Pocakkeményedés?
Figyelt kérdés
Normális, ha szex, illetve orgazmus után összerándul, bekeményedik a méhem? 1-2 percre, de szinte teljesen kitapintható. Volt ilyen valakinek? Ez bajt jelenthet?2012. ápr. 10. 20:20
1/11 anonim válasza:
nekem is ez van, sztem ez normális
2/11 anonim válasza:
Nem ez teljesen normális az orgazmus méhösszehúzódásokat okoz.
39 hkm.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat! Megnyugodtam.
2012. ápr. 10. 20:25
4/11 anonim válasza:
Hány hónapos vagy? Igen normális.
5/11 A kérdező kommentje:
4 hónapos vagyok.
2012. ápr. 10. 20:33
6/11 anonim válasza:
Akkor eddig is keményedett, csak azért nem volt olyan látványos és egyértelmű számodra, mert lentebb volt a méhed. Ihatsz előtte egy deci vörösbort, ha zavar, attól lazábbak lesznek a méhszalagok.
7/11 anonim válasza:
Vörösbort?!
Szerintem inkább magnéziumot vegyél be!
Vagy lehet,hogy nem lenne szabad szexelni.
Én is el vagyok tiltva emiatt.
8/11 anonim válasza:
A vörösbor preventíve nem működik, súlyosabb, gyakori, és nem fiziológiás keményedésre viszont jobb otthoni módszer 1 dl vörösbor, mint a magnézium. Gondoljunk a korábban használt szülésvisszatartó alkoholos infúzióra. Ebben az esetben azonban csak a méhed húzódik össze, ahogyan eddig is tette orgazmus közben, csak tekintve, hogy kissé méretesebb lett, jobban érzed. Ha fájdalommal nem jár, akkor semmi teendő nincs vele.
9/11 anonim válasza:
A pocakkemenyedes miatt vagy eltiltva a szextol??! Hat en nem tudom, de rengeteg orgazmusom van, mindig kemenyedessel jar, mint mindenkinek, mar a veget rugom a terhessegnek es soha semmi bajom nem volt, a mehszajam es mehnyakam is teljesen rendben van. Tenyleg lehet magneziumot is inni, az is jo.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Igen, lehet, hogy eddig is keményedett, csak én nem vettem észre. Egyébként semmi más panasz nincs, nem fáj, nem vérzek... Az orvosom azt mondta, ha nincs panaszom, élhetünk nemi életet. Magnéziumot szedek, de lehet, hogy "akció" esetén emelem az adagot.
2012. ápr. 11. 10:54
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!