A baloldalamon a hasam nagyon nyilallásszerűen szúrt, volt hogy annyira hogy már felsziszegtem. Lehetséges attól ha megnyomtam a pocim? Ha nem akkor mitől lehetett? Más kismamának is van/volt ilyen?
Figyelt kérdés
Megkért tegnap a barátnőm hogy nézzem már meg valami a lábán fáj hogy mi az.Én előre hajoltam,de az az igazság hogy nem is figyeltem oda,vagyis neméreztem volna hogy megnyomtam a hasam.Azt egyből észreveszem ugye?Mert ezután nem sokkal kezdődött a szúrka.Ahogy pihiztem elmúlt de ahogy fölálltam ismét kezdőtött.Ma reggel is éreztem még egy kicsit,de sajnos nem jelentkezett még ma be a babám.Ja tegnap mozgott amikor volt ez a szúrás.Ugye ő vele nem lehet baj?Bocsánat a hosszúságért!
19 hetes km.
2009. jún. 18. 08:59
11/12 anonim válasza:
Ahogy a többiek is írták, valószínűleg csak a szalagok nyúlnak! Nekem 18 hetesen volt ilyen először (bal oldalon), de én lábra állni sem tudtam! Olyan fura érzés volt, mint mikor beszorul a levegő. 3 nap alatt helyre jöttem. Most a 30. hétben vagyunk és hétfőn megint jelentkezett (jobb oldalon), szintén fájt és most még a fekvés is kellemetlen volt. Bementem a kórházba, megvizsgáltak: a méhszáj zárt, Bébim mocorog jó sokat, a hasam puha, tehát csak nyúlok... Mára szinte semmi bajom! :-) Nekem is első Baba ezért megértem, hogy beparáztál, de nyugi!
12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm hogy írtál!Egyre biztibb vagyok hogy valóban nyúlnak a dolgok mert nemrég meg a másik oldalt is éreztem.A babókám már igencsak megmutatta hogy milyen erős tehát úgy érzem nincs vele gond.:-))))Köszi.
2009. jún. 18. 12:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!