Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyfolytában olyan érzésem...

Egyfolytában olyan érzésem van mintha pisilnék, és tartanom kell a húgyhólyagomat. Mármost elég kellemetlen 34 hetes vagyok és ez már így megy egy ideje. Ez normális?

Figyelt kérdés
Igazából használok már egy ideje tisztasági betétet, hogy az ilyen kis csurranások arra menjenek, de ezeket sem veszem észre. Olyan 3 óránként járok pisilni de nagyon keveset. Viszont egyfolytában érzem hogy mindjárt elpisilem magam, és ezért tartogatom, viszont ha meg elmegyek a wc-re akkor meg sehol semmi. Ez normális?
2012. ápr. 10. 12:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Baba nyomja a hólyagodat, nekem is volt ilyen az elsőnél. Jó pár hétig feküdt úgy, nem volt jó érzés. Tényleg olyan érzésem volt folyamatosan, hogy mindjárt bepisilek, pedig teljesen üres volt a hólyagom.
2012. ápr. 10. 13:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen normális, mert nyomja a hólyagodat. Emlékszem nekem is ilyen volt. Bárhová mentem mindenhol azt lestem először,hogy hol a wc. Sokszor rohantam mert majd bepisiltem és aztán meg csak pár csepp jött. Kész röhej..
2012. ápr. 10. 14:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat. Szóval akkor ez már végig ilyen lesz míg meg születik babóka?! Hát ez nem valami jó! :(
2012. ápr. 10. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!