Missed Ab. mütét után normális, ha nagyon erősen vérzek? Többi lent.
Figyelt kérdés
4 hete és két napja volt Missed ab műtétem sajnos a 12. héten mert elhalt a magzatom.Akkor nem igazán véreztem csak 3 napot és alig, nagyon görcsöltem.Most olyanokat görcsölök, hogy alig birok állni néha.Orvos nincs max. kedden.Érdemes felkeresni vagy ez normális az első menstruációkor?2012. ápr. 8. 10:29
1/6 anonim válasza:
Én a helyedben elmennék az ügyeletre! Nem kedden, azonnal!
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi már megyek mert nem bírom tovább.
2012. ápr. 8. 11:19
3/6 anonim válasza:
minden jót,majd írd meg mi lett:)
4/6 anonim válasza:
Nem normális egyáltalán!Remélem nincs gond!!
5/6 anonim válasza:
Csak azt magyarázd meg, hogy mire vártál 3/4 órát?!
/majd ha kiengedtek a kórházból/
6/6 anonim válasza:
Remélem már elindultál a kórházba,mert ez egyáltalán nem normális.Nekem is volt 10 hetesen missed ab.műtétem,de csak pár napig véreztem utána. A következő menstruációm 40 nap múlva jött meg,de nem volt erősebb mint szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!