Missed ab utan normalis, ha csak 1 napig verzek?
Figyelt kérdés
7-8 hetesen megallt a magzat szivhangja, es beavatkozas utan csak aznap volt egy keves verzesem, utana semmi, meg barnazas sem. Gorcseim sem voltak. Normalis ez? Kedden megyek az orvoshoz, de addig is kivancsi lennek, ha volt meg valakinek hasonlo.2012. márc. 10. 11:08
1/3 anonim válasza:
Nekem is csak 2-3 napig volt utána, majd el is múlt. Görcseim nekem se voltak, semmi. Sajnálom ami történt..
2/3 anonim válasza:
sajnálom:(de azzal nincs gond,ha nem vérzeztél.nekem több ilyen volt,de sose véreztem 1-2 napnál tovább.pihenj sokat egyenlőre..sok sikert a kövi babóhoz és fel a fejjel
3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat. 3 honap mulva megint probalkozhatunk, remelem hamar osszejon es jol fog alakulni. Nektek is ezt kivanom, ha babat szeretnetek.
2012. márc. 10. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!