5 hetes terhes vagyok és rákszűrésen voltam 2 napja. Azóta enyhén vérzek! Ez meddig normális?
A vérzés nem normális semmilyen esetben sem.
Én már az ügyeleten dekkolnék..
16 hetes kismama
Nagyon gyorsan menj ugyeletre! A szures soran a mehedet vizsgalta a doki, ezzel vetelest idezhet elo! Sokan voltak mar igy ismerettsegi koromben.
Szoritok neked!
az én dokim sem csinál ilyen korán rákszűrést...:O
nézzen meg orvos mindenképp!!!
Ilyenkor a hüvelyben is vérbőség van lehet onnan vérezgetsz én rákszűrés nélkül is vérezgettem, de nem a méhemből.
Ha nyugtalan vagy menj be az ügyeletre, de sok mindent nem tudnak tenni, ha baj van, de ha nincs megnyugtatnak.
Ilyen korai terhességben nem nagyon csinálnak rákszűrést. Nekem legalábbis egyik babánál (3) sem csináltak, inkább később a 20.hét táján.
A vérzés nem normális, remélem már voltál dokinál vagy ügyeleten.
Az egyik válaszoló milyen "jól" tudja, mert rákszűréskor nem a méhet vizsgálják, hanem a méhszájat, onnan veszik le a kenetet. Ha rákszűréskor felnyúlnának a méhedbe, azt piszkosul nem élveznéd!
Ugy latszik tevedtem... a mehszajat vizsgaljak.
A "jol" vaaszolo voltam.
Remelem jol vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!