10 hetes kismama vagyok voltam rákszűrésen amitől elkezdtem erősen vérezni két nap után már csak barnázok a doki azt mondta normális. Tényleg normális? És meddig az?
Hát fura, nekem ilyen sose volt, szóval szerintem nem normális.
De amíg nem vérzel, nincsenek görcseid, addig ne aggódj.
23 hetes kismama
Szia
Mikor nekem vették le a rákszűrést 11 hetes voltam, én is barnáztam 2 napig,nekem is azt mondta a doki h előfordul sokmindenkinél. Ne erölködj, nyugi de főleg ne stresszelj az a babának árt.
Biztos minden rendben a babód tudja hogy kell neked!!! :)
Boldog babavárárst
23 hetes kismama
ui: ha nem múlik azért szólj ismét a dokinak
Szia! Én majdnem minden vizsgálat után vérzek, még akkor is ha "csak" a méhszájamat vizsgálja a doki.Először nagyon megijedtem, azóta minden vizsgálat után napokig pihenek a biztonság kedvéért!Szerintem a nyálkahártyánk érzékenyebb az átlagnál, nekem pl. az orrom is napi szinten vérzik! Nyugalom, bár én is idegeskednék ám!
Boldog babavárást!:-)
29 hetes kismama
Biztosan igaza van a dokidnak, de jól tennéd, ha most hétvégén sokat feküdnél, kerüld a szexet, mert az egy újabb erőfeszítés...és meglátod hétfőre elmúlik.
Ha nem múlna el, esetleg görcseid vannak, akkor menj be egy ambulanciára és ott megnézik uh-n.
Én is véreztem rákszűrés után 2 napig, de előtte szólt is a doki, hogy ne ijedjek majd meg.
Ne izgulj, minden jót, 30 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!