Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az normális, hogy missed ab....

Az normális, hogy missed ab. után egyáltalán nem vérzek?

Figyelt kérdés
Tegnap történt a műtét. Egy kicsit véreztem utána, de semmi fájdalmam nem volt. Kivéve az őrült fejfáfásomat, mert du 3-ig semmit nem ettem. Testileg úgy érzem, mintha semmi nem történt volna. Nincs egy csepp vér sem, a mellem ugyanúgy fáj, mintha még terhes lennék. Nem olyannak kellene lenni, mint egy menstruációnak? Kicsit aggódok, hogy valami nincs rendben velem.
2012. márc. 15. 15:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális, nem mindenki vérzik utána, ne aggódj.
2012. márc. 15. 15:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia. Nagyon-nagyon sajnálom! :(

Nekem 4 éve volt. A kórházban még a lepedő, matrac is átázott alattam, úgy véreztem. Este kiengedtek, és utána már szinte semmi sem volt, csak tisztasági betét kellett.

Én is pont így fogalmaztam, hogy testileg szinte semmi.. mintha nem is történt volna semmi velem. :(

Igaz, nekem nem feszült a mellem előtte sem. Csak a 2. terhességnél. Ami a missed ab után a 4. hónapban összejött és most 3 éves múlt már.

Ne aggódj, semmi baj sincs a nem vérzéssel. Mielőbbi lelki felépülést, és babát kívánok Nektek!

2012. márc. 15. 16:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia. Sajnálom,hogy neked is ez lett. Nekem kettő volt, az elsőnél két hétig véreztem, most ősszel a másodiknál két napig. Fizikailag teljesen jól voltam én is. Ne aggódj, nincs baj. ÉS amint lehet próbálkozzatok, fog sikerülni. Nekünk is rögtön sikerült és most 19 hetes vagyok. Kitartás!!!
2012. márc. 15. 16:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem merünk próbálkozni, mert ez a második volt rövid időn belül. Biztos valami baj van velem.
2012. márc. 15. 20:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia. Orvosod küldött valamiféle kivizságálásra? Lehet, egyszerűen csak valamelyik hormonszinted nem jó. Ezt simán gyógyszeresen be lehet állítani, és akkor megmarad a terhesség. Ne hagyd annyiban, vizsgáljanak ki. És igen, ha már kétszer sikerült, akkor harmadszor is fog sikerülni!

Mennyi idősek voltak a magzatok? :(

2012. márc. 19. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!