Az normális, hogy missed ab. után egyáltalán nem vérzek?
Szia. Nagyon-nagyon sajnálom! :(
Nekem 4 éve volt. A kórházban még a lepedő, matrac is átázott alattam, úgy véreztem. Este kiengedtek, és utána már szinte semmi sem volt, csak tisztasági betét kellett.
Én is pont így fogalmaztam, hogy testileg szinte semmi.. mintha nem is történt volna semmi velem. :(
Igaz, nekem nem feszült a mellem előtte sem. Csak a 2. terhességnél. Ami a missed ab után a 4. hónapban összejött és most 3 éves múlt már.
Ne aggódj, semmi baj sincs a nem vérzéssel. Mielőbbi lelki felépülést, és babát kívánok Nektek!
Szia. Orvosod küldött valamiféle kivizságálásra? Lehet, egyszerűen csak valamelyik hormonszinted nem jó. Ezt simán gyógyszeresen be lehet állítani, és akkor megmarad a terhesség. Ne hagyd annyiban, vizsgáljanak ki. És igen, ha már kétszer sikerült, akkor harmadszor is fog sikerülni!
Mennyi idősek voltak a magzatok? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!