Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hanyadik héten tudtátok meg,...

Hanyadik héten tudtátok meg, hogy fiú lesz vagy lány a babátok?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék kinek hanyadik héten derült ki egyértelműen a pocaklakó neme, javarészt a hagyományos 2D-s ultrahang eredmény érdekelne!

Mi már "lázban égünk" ez ügyben, mert még nem tudjuk a babánk nemét. 18hetesen voltam ultrahangon, de a dokim azt mondta még nem mond semmit, majd 4hét múlva!

Jövőhéten csütörtökön megyek újra, remélem megmutatja magát az én kis Drágám!

2012. ápr. 10. 11:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
A 18 hetes genetikai uh-on még nem tudták megmondani, vagyis gyanítom, hogy nem is akart ezzel foglalkozni a szonográfus, mert elég futószalagon ment az egész. Úgyhogy rá egy hétre elmentünk 4d-re. Az elején mikor még vizsgálta és lemérte, az még sima 2d-be ment, és már akkor mondta, hogy 100% fiú. Amúgy aki ért hozzá, az 2d-n is látja, nem kell hozzá a 4d, az inkább a szülőknek fontos, hogy már baba formájában is lássák a picúrt.
2012. ápr. 10. 13:50
 22/23 boer beata ***** válasza:
12 hetesen lattam hogy fiu....3 honapos kisfiu anyukaja vagyok mar
2012. ápr. 10. 18:52
 23/23 anonim ***** válasza:

Kérdező! Második vagyok!

Már én is nagyon-nagyon kiváncsi vagyok, de úgy döntöttünk, mostmár ha megtudják mondani se mondják meg. Legyen meglepi, hamár.... :D :D

2012. ápr. 11. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!