Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hanyadik héten tudtátok meg,...

Hanyadik héten tudtátok meg, hogy fiú lesz vagy lány a babátok?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék kinek hanyadik héten derült ki egyértelműen a pocaklakó neme, javarészt a hagyományos 2D-s ultrahang eredmény érdekelne!

Mi már "lázban égünk" ez ügyben, mert még nem tudjuk a babánk nemét. 18hetesen voltam ultrahangon, de a dokim azt mondta még nem mond semmit, majd 4hét múlva!

Jövőhéten csütörtökön megyek újra, remélem megmutatja magát az én kis Drágám!

2012. ápr. 10. 11:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
18. héten még nem látták, elmentünk a 23. héten 4d-re, ott 2d-ben látszott, hogy kislány. 37. hetes vagyok, azóta még 2X megerősítették!
2012. ápr. 10. 12:09
 12/23 anonim ***** válasza:

A férjem mesélte, hogy kb a 20. héten biztosra mondták, hogy fiú lesz (előző házasságából származó gyerek) és ez így is volt a szülésig.

A szülés alatt derült ki, hogy lány.

Azóta se tudták megmagyarázni, hogy miképp sikerült fiúnak nézni az összes UH-n.

2012. ápr. 10. 12:13
 13/23 A kérdező kommentje:

Kedves 12-es! Ez tényleg elég rossz lehetett!!

Gondolom az én dokim is azért nem akarta még mondani, mert még nem látta biztosra! :)

2012. ápr. 10. 12:15
 14/23 anonim ***** válasza:

12.héten már mondta a szonográfus néni hogy kislány! :)

A dokim mindig kérdezi hogy tudjuk-e már hogy mi lesz,én mondom hogy elvileg kislány..Ő pedig mondja hogy okés,még mindig az :-)

33hkm.

2012. ápr. 10. 12:28
 15/23 anonim ***** válasza:

14 és 20 hetesen mondták meg 4D-n. Sztk-s rendelésen csak 28 hetesen tudták megerősíteni, korábban nem mutatta magát.

34 hkm

2012. ápr. 10. 12:32
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Az első gyerkőcünket a 12. 18. 26. hétenfiúnak mondta a dokink!Mivel korszülésveszély volt,így a 30. hétre kész voltunk mindennel...Kék-sárga szoba kék ruhák....Szóval elkészültünk Benike fogadására!31 hetesen be is indult aszülés,de vissza tudták tartani....Csaka kórházban csináltak ígya kötelező vizsgálatokat,ahol a dokinéni mondta,hogy szépen látszikakisasszony méhe....

32hetesen...Kicsi kétségbeesés...Aztán jobban aggódtunk azértakoraszülésen,és semmiből nem vettünk rózsaszínt,nem festettünkújra...

És valóban kislányunk született :)Hál istennek időre végül! :)

Most várjuk a kistesót...

20. héten sajna megint kórház volt,kétnaponta veseUHval,deminden doki ránézett természetesenakicsire is,és mindenki lánytmondott...A mi dokinka 14. hétenmár mondta!

Holnap megyek megint 36 hetesen azért megnézetemhogy tuti e? :)

Jabmég annyi,hogy az első kislányunk 61cm-vel született,szóval azelső garnitúra KÉK ruháit még a pocakombankinőtte! :D

Utána már csajosakat kapott! :)

2 éves kislány és 35 hetes pocakcsajszi anyuja

2012. ápr. 10. 12:32
 17/23 anonim ***** válasza:

Mi 4D ultrahangon tudtuk meg 24+5 hetesen! :-)

33 hkm

2012. ápr. 10. 12:35
 18/23 anonim ***** válasza:

12:28-as vagyok.

A 12. héten mi 4d genetikain voltunk,valószinű azért látta,utána voltam 14+4hetesen 4d-n ott már 100%-ra mondták,aztán a 19hetes 4d genetikain megint 100%-ra mondta a szonográfus néni.. 22hetes 4d-n is 100%-ra mondták,a 30hetes 4d-n meg annyira a bordám alatt volt a popsija hogy nem látszódott!

De a magán dokim is már vagy 5X mondta hogy kicsi lányka lesz!:-)

Boldog baba várást Neked!

2012. ápr. 10. 12:35
 19/23 anonim ***** válasza:
Szia.A 14.-ik hétnél láttak 1 'valószinű fütyit',a 21.-ik hétnél már egy 100%-at:) Azóta még képet is kaptunk róla,annyira mutogatja magát:D
2012. ápr. 10. 12:38
 20/23 anonim ***** válasza:
13 hetesen voltunk 4d-n, azt mondták, hogy kislánynak néz ki. A nőgyógyász a 18 hetes uh-ig nem is mondott semmit, akkor viszont ő is kislányt mondott, aki ma már 21 hós múlt. Boldog babavárást.
2012. ápr. 10. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!