Hanyadik héten tudtátok meg, hogy fiú lesz vagy lány a babátok?
Kíváncsi lennék kinek hanyadik héten derült ki egyértelműen a pocaklakó neme, javarészt a hagyományos 2D-s ultrahang eredmény érdekelne!
Mi már "lázban égünk" ez ügyben, mert még nem tudjuk a babánk nemét. 18hetesen voltam ultrahangon, de a dokim azt mondta még nem mond semmit, majd 4hét múlva!
Jövőhéten csütörtökön megyek újra, remélem megmutatja magát az én kis Drágám!
A férjem mesélte, hogy kb a 20. héten biztosra mondták, hogy fiú lesz (előző házasságából származó gyerek) és ez így is volt a szülésig.
A szülés alatt derült ki, hogy lány.
Azóta se tudták megmagyarázni, hogy miképp sikerült fiúnak nézni az összes UH-n.
Kedves 12-es! Ez tényleg elég rossz lehetett!!
Gondolom az én dokim is azért nem akarta még mondani, mert még nem látta biztosra! :)
12.héten már mondta a szonográfus néni hogy kislány! :)
A dokim mindig kérdezi hogy tudjuk-e már hogy mi lesz,én mondom hogy elvileg kislány..Ő pedig mondja hogy okés,még mindig az :-)
33hkm.
14 és 20 hetesen mondták meg 4D-n. Sztk-s rendelésen csak 28 hetesen tudták megerősíteni, korábban nem mutatta magát.
34 hkm
Az első gyerkőcünket a 12. 18. 26. hétenfiúnak mondta a dokink!Mivel korszülésveszély volt,így a 30. hétre kész voltunk mindennel...Kék-sárga szoba kék ruhák....Szóval elkészültünk Benike fogadására!31 hetesen be is indult aszülés,de vissza tudták tartani....Csaka kórházban csináltak ígya kötelező vizsgálatokat,ahol a dokinéni mondta,hogy szépen látszikakisasszony méhe....
32hetesen...Kicsi kétségbeesés...Aztán jobban aggódtunk azértakoraszülésen,és semmiből nem vettünk rózsaszínt,nem festettünkújra...
És valóban kislányunk született :)Hál istennek időre végül! :)
Most várjuk a kistesót...
20. héten sajna megint kórház volt,kétnaponta veseUHval,deminden doki ránézett természetesenakicsire is,és mindenki lánytmondott...A mi dokinka 14. hétenmár mondta!
Holnap megyek megint 36 hetesen azért megnézetemhogy tuti e? :)
Jabmég annyi,hogy az első kislányunk 61cm-vel született,szóval azelső garnitúra KÉK ruháit még a pocakombankinőtte! :D
Utána már csajosakat kapott! :)
2 éves kislány és 35 hetes pocakcsajszi anyuja
Mi 4D ultrahangon tudtuk meg 24+5 hetesen! :-)
33 hkm
12:28-as vagyok.
A 12. héten mi 4d genetikain voltunk,valószinű azért látta,utána voltam 14+4hetesen 4d-n ott már 100%-ra mondták,aztán a 19hetes 4d genetikain megint 100%-ra mondta a szonográfus néni.. 22hetes 4d-n is 100%-ra mondták,a 30hetes 4d-n meg annyira a bordám alatt volt a popsija hogy nem látszódott!
De a magán dokim is már vagy 5X mondta hogy kicsi lányka lesz!:-)
Boldog baba várást Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!