6 hetes terhesség körül is megtudják állapítani az ikerterhességet?
Még nem voltam 6 hetes amikor elmentem nőgyógyászhoz, és azt mondta hogy 12mm-es a picurom.2. baba lesz egyébként, de elsőnél sokkal később kerültem orvoshoz.Szóval ezek után kaptam egy hírlevelet e-mailen, hogy a 6 hetes magzat 2-5 mm nagyságú!Most akkor mi van?
Köszi aki segít :)
Korábban foganhatott a baba, mint ahogy számoljátok. De az UH-k során ez ki fog derülni!
Gratulálok!
17 hkm
Köszi! :)
Én is gratulálok neked!! :)
Szerintem a 12 mm-es az nem a magzat, ahhoz túl nagynak tűnik, hacsak nem számoltátok el, hanem a petezsák.
Ha egypetéjű ikrek, akkor ilyen korai terhességnél nem biztos, hogy látják, de akár 2 petéjű is lehet éppen olyan szögben/takarásban, hogy csak később veszik észre.
Nekem hármasikreim vannak, 3 petéjűek, és a 6. héten már látták a 3 külön petezsákot, de akkor még nem volt szívhang.
Én is hat hetesen voltam először, akkor még nem látszódott, csak 1 szívhang. Csak 12 hetesen mutatkoztak meg az ikrek.
Szerintem amúgy ez attól is függ, hogy milyen a doki gépe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!