Kérném a segitsegeteket? . Minél többen valaszoljatok
Figyelt kérdés
Most vagyok 8 hetes terhes.6 hetes korig ereztem mintha meg akarna jönni.mindig fájt a hajam.de már 2hete nem érzek semmitti is voltatok így? Állandó pisiles éhség és fáradtság a tünetek.meddig van mindjárt megjön érzés?2012. ápr. 8. 18:22
1/6 anonim válasza:
Én is kb. 6. hétig éreztem a mindjárt megjön érzést, utána teljesen elmúlt és felváltotta a szagundor...:) Ez maradt a 12. hétig.
2/6 anonim válasza:
Ez egyénileg változó lehet, de aggodalomra nincs okod.
3/6 anonim válasza:
Nekem a 8ik hétig volt ilyen mindjárt megjön érzésem,aztán elmúlt!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Most kicsit megnyugtattatok.a szag indít nekem is ismeros
2012. ápr. 8. 18:55
5/6 anonim válasza:
Ez sztem mindnekinél más
Nálam az első babánál nem volt egyáltalán mindjármegjön-érzés, csak gyakori vizelési inger, nagyon enyhe szagérzékenység, viszont extra fáradékonyság - kb a 10-12 hétig.
A második gyereknél kb ugyanez a 7-8. hétig.
6/6 anonim válasza:
Nyugi, ez egyáltalán nem jelent bajt. Nekem szinte alig voltak tüneteim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!