Terhesség jele?

Figyelt kérdés
2 napja kellett volna megjönnie. lett pár pattanásom, meg volt enyhe derékfájdalmam. középidő előtt 1-2 nappal voltunk együtt, lehetséges a baba? én örülnék neki 26 éves vagyok. csak mivel észleltem kisebb menstruáció előtti tüneteket, ezért vártam is h megjöjjön de nem jött. meddig várjak?
2012. ápr. 7. 13:58
 1/8 anonim ***** válasza:

Mintha a saját sztorimat olvasnám :) Igen, lehetséges a terhesség, szerintem tesztelj mihamarabb! Írd majd meg hogy mi lett!

20 hkm

2012. ápr. 7. 13:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Nagyon szorítok tesztelj és írd meg mi lett az eredmény:)
2012. ápr. 7. 14:13
 3/8 A kérdező kommentje:
ELMENTEM TESZTÉRT, HÁT PONT BEZÁRT A GYÓGYSZERTÁR , AMELYIK ÜGYELETES, AZ MEG GYALOG EGY ÓRA! :( így majd csak holnap..jajj nagyon remélem hogy nem jön meg, minden hónapban próbálkozunk.nincs valami biztos jele?:)pattanásaim hálaistennek elmúltak.derékfájás volt,de már az sincs. fejem az sokat fáj mostanság, kezdtem aggódni h lehet vmi bajom van.fura mód a melleim mindig fájni szoktak mensi előtt meg 2 mérettel nagyobbak lesznek:) most semmi..talán egyszer éreztem 2 napja kisebb fájdalmat de ennyi. meg a testem fel szokott vizesedni most az sem. hát reménykedjünk:)
2012. ápr. 7. 14:51
 4/8 A kérdező kommentje:
ráadásul 2 napja előjött a hüvelygombám, pedig nagyon vigyázok magamra ott alul mindig fogalmam sincs mitől lehet.
2012. ápr. 7. 14:56
 5/8 anonim ***** válasza:
(Első vagyok) Amint megvan a teszt eredménye, írd meg! Nagyon szurkolok neked, de szerintem lehetsz babás...de ha mégsem akkor jön egy újabb reményteli hónap! :)
2012. ápr. 7. 16:01
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm, írni fogok:)
2012. ápr. 7. 16:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Holnap vasárnap :( Minden zárva.....:( Meg hétfőn is. (max ügyelet?)

Szorítok! Írd meg mi volt!!!

2012. ápr. 7. 17:54
 8/8 A kérdező kommentje:
közben én is sajnos rájöttem:)) rendben
2012. ápr. 8. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!