Végez vizsgálatot a védőnő?
Nálunk még van szívhag hallgatás, és pisi ellenőrzés.
És úgy tudom ez a maximum amit csinálhatnak.
(szívhangot a 24.héttől kötelező nézni, megtalálni!!!, valahogy így emlékszem, ezt mondta a védőnéni, de nálunk fakultatíve kisebb terheseknél is megpróbálják, hátha elcsípik a kisgazfickókat, nekem először 16hetesen néztük, és megmutatta magát a picike)
nálunk is + pisi meg szívhang. Nekem 15 hetesen hallgatta meg először. Szülés előtt elmegy a lakásodba, szülés után meg az első 6 hétben hetente 1x, van, hogy 2x megy megnézni titeket.
11 hetes kislány anyukája
Nálunk is ez van, plusz vizeletet néz egy tesztcsíkkal.
De ha nem kérdezek rá, akkor nem mondja....
Előző babámat más védőnő kísérte végig, máshelyen, így onnan tudok sokmindent...
Nekem mindíg nézi a vizeletet, vérnyomást, súlygyarapodást, a pici szívhangját (már 16 hetesen elcsíptük), és a pocak átmérőt,
Boldog babavárást,
32 hetes kismama:)
Mindenkinek köszönöm a válaszokat.
Én is a szívhang ellenőrzésre gondoltam, mert úgy hallottam, hogy azt is ellenőrzi. Legközelebb rákérdezek.
Mindenkinek boldog babavárást!:))
Szia!Nekem 14 hetesen megvolt a szívhang,pedig valami ősrégi szerkezettel nézi.Még a védőnéni is elcsodálkozott rajta.Nekem ezenkívül megnézi az aktuális leleteimet,súlyt és vérnyomást mér.Vizeletet nem néz mert nem az ő dolga,hiába sok kismama ezt mondja.Bőven elég amennyit a vérvételkor néznek.
25hetes pocis
Nálunk a szívhangot a terhesgondozós orvos, a pisit meg a laboros nézi.
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!