Hepatitis vizsgálatot mikor csinálják? Tegnap szólt a védőnő.
Tegnap voltam a védőnőnél,de helyettes volt,mert az enyém beteg.Most tudtam meg,hogy kell kérni hepatitis vizsgálatot is a vérvételnél,mert ha ez nincs meg,a babát szülés után elviszik 24 órára vizsgálatra.Ez tényleg igaz?Eddig még senki nem hívta fel rá a figyelmemet,pedig voltam jó pár orvosnál.
31 hetes
Hát nekem az első nagylabornál levették ezeket a fontos dolgokat:Hepatitis,Hiv,Igg stb...Akkor voltam 7 hetes.
Neked hogyhogy erre nem került sor?Nem szoktak eddig várni....:O
Így van,ha nincs meg a hepatitis eredméyed akkor bizony elviszik a babát és őt fogják megvizsgálni(veled együtt) hogy ellenanyag van-e benne.
Sűrgősen csináltasd meg.
35 hetes km.
Szia! én is nem rég beszéltem erről a védőnőmmel és nekem azt mondta, hogy ha nincs negatív lelet a hepatitisről, akkor amikor megszületik a pici be is oltják egyből, meg el is viszik vizsgálatra. Egyébként nekem az AFP-vel együtt nézték a hepatitist a 16.héten.
33h km
Köszi lányok!
Én sem értem,hogy eddig ez nem tűnt fel senkinek,pedig tényleg több orvos is nézte a leleteimet,a védőnő is írta a kis könyvbe az eredményeket.Pénteken megyek vérvételre,majd ott szólnom kell,hogy vegyék le ehhez is a vért.Ja,és azt esetleg nem tudjátok,hogy mennyi idő alatt van eredménye?
Lányok, én 7 hete várom a hepatitist, és még mindig nincsen kész -.-
15hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!