Milyen nevet fogtok adni születendő kisbabátoknak?
Figyelt kérdés
Nekem fogalmam sincs.:-( Egyik fiú ill lánynév sem fogott meg igazán. Van egy 2 éves kisfiam, őt Zalánnak hívják. A vezetéknevünk Balog. Segítenétek nekem? Nemét még nem tudjuk a babának. A külföldi hangzású nevektől kiráz a hideg mint pl: Brandon, Dszesszika, Dzsenifer. Szóval ilyeneket légyszi ne írjatok.2012. ápr. 7. 07:56
11/30 anonim válasza:
Ákos, Kristóf, Sándor
Boglárka, Krisztina, Ágnes
12/30 anonim válasza:
Balog Zétény, Balog Zoé? :) Boldog babavárást
13/30 anonim válasza:
Anna Róza lesz. (Panninak hívjuk.)
35 hetes km
14/30 anonim válasza:
Nekünk kisfiúnk lesz Máté, ha kislány lett volna akkor Hanna!De nekem nagyon tetszik a Barnabás, a Barna, a Zalán, Botond, Armin, lányba a Réka, Lilla, Nóra...remélem segítettünk!Boldog babavárást! 36hkm
15/30 anonim válasza:
Kedvenc lánynevek:Csenge és Kincső
Fiúnevek:Marcell és Levente :)
Remélem sikerül a választás:)
16/30 Pető Vivien válasza:
Szia
Fiam lesz és Szabinak fogják hívni :)
Ha lány lett volna Liliánának hívták volna :)
(Majd a következő)
17/30 anonim válasza:
Én most fiút várok és Krisztián Zsolt lesz.
Ha lány lett volna, akkor Dorina.
Idehaza van már nekem Vivien Karinám, Róbert Gáborom és Zoltánom.
Ja és én úgy vagyok vele, hogy én hordom ki, én szülöm meg, én leszek vele 24 órát, én döntök a nevet illetően, nálunk senki nem szólhatott bele.
18/30 anonim válasza:
Én most kislányt várok,Tamara lesz.Van már 2 fiunk(Áron és Milán)
19/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!Szép neveket írtatok.
Kedves 11. válaszadó, pont ezen a kettőn gondolkodtam én is. :-)
2012. ápr. 7. 12:02
20/30 A kérdező kommentje:
illetve 12.
2012. ápr. 7. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!