Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, mikor találtátok ki...

Kismamák, mikor találtátok ki a születendő baba nevét?

Figyelt kérdés
Már megvoltak a fiú-és lánynevek a fogantatás előtt vagy az utolsó pillanatban lettek véglegesítve?
2012. márc. 13. 15:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
4.honapban
2012. márc. 13. 15:54
 2/17 anonim ***** válasza:
Olyan 25-30 hetesen. Végleges csak a szüléskor lett :D
 3/17 Bné Kata ***** válasza:
Már az elején!
 4/17 anonim ***** válasza:

12-14. hét környékén, kb. :)

31 hetes kismama

2012. márc. 13. 15:55
 5/17 anonim ***** válasza:

Már a teherbeesés előtt megvolt az a 2-3 favorit név (lány is ,fiú is). Most az várjuk kiderüljön a pocaklakó neme és akkor fogjuk végleg eldönteni.

17hkm

2012. márc. 13. 15:57
 6/17 A kérdező kommentje:

Megkérdezhetem, hogy mik voltak az "esélyesek" és végül mit választottatok?

Most 22 hetes vagyok és még kérdőjeles a lánynevünk.

2012. márc. 13. 15:57
 7/17 anonim ***** válasza:
Fiú esetén az apukája nevét kapja, és a 18h UH-n fiút mondtak. Tehát nincs is lánynevünk, nem is gondolkodtam rajta. Most 24 hkm vagyok, te látom 22, és még nem tudod a nemét, vagy szeretnél fiú és lánynevet is? Vagy nem veszed biztosra az UH-t. Akkor most készüljek lánynévvel is?
2012. márc. 13. 16:05
 8/17 anonim ***** válasza:

A Dorina abszolút első a lánynevek közt.Kicsit lánypártiak vagyunk két fiú után. :) De ha mégis fiú lesz nehezebb a helyzet,ami nekem tetszik,az a férjemnek nem és ami neki tetszik,az nekem nem. :) Dominik,Dioméd?,Dorián.

De a fiúnevek egyike se áll közel hozzánk.

Érdekes,mert amikor a fiammal voltam terhes,akkor meg a lánynevekkel voltam így. :)

2012. márc. 13. 16:38
 9/17 anonim ***** válasza:

Nekem mindig volt 3-4 favorit,de most mikor határozni kéne döntésképtelen vagyok.Lány lesz és Petra,Léna,Lilla között vacillálunk.

34hkm

2012. márc. 13. 16:59
 10/17 anonim ***** válasza:

Az első babának már a 12. héten, a másodiknak úgy a 20. hét táján, a harmadikkal most vagyok 27 hetes és még nem biztos a neve... :-))

De a barátnőm nemrég született kislányának két fájás között a szülőágyon találta ki a nevét, be még úgy mentek, hogy egészen mást akartak, aztán két fájás között jött a megvilágosodás és olyan nevet kapott a pici, amire előzőleg nem is gondoltak. :-DD

2012. márc. 13. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!