Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most voltam labor vizsgálaton...

Most voltam labor vizsgálaton és magas lett a fehérvérsejtem és a monocita. Fehérvérsejt : 10,49 (4, 00-10, 00); monocita 12 (3-8). Ez nagy baj lehet? (26 hetes vagyok )

Figyelt kérdés
Úgy tudom, ezek az eredmények valamilyen fertőzésre utalhatnak.Előre is köszönöm a válaszokat.
2008. ápr. 16. 11:45
 1/5 anonim ***** válasza:

nekem azt mondta a dokim, hogy a fehérjevérsejt szám kismamáknak mindig magasabb, a másikat nemtudom, de lehetnek ilyenkor eltérések.

boldog babavárást

2008. ápr. 16. 12:02
 2/5 anonim ***** válasza:
nincs olyan nagy eltérés,szerintem, nem lehet nagy baj,nyugalom,,,valahol a neten van olyan oldal ahol a labor eredményeket meg lehet nézni,meg nem csak ezek az eredmények a fontosak, a többihez is viszonyitják
2008. ápr. 16. 12:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is magasabb 2 érték is,és ezek valóban nem nagy különbségek,szval nincs okod aggódni,minden rendben van-ha baj lenne sokkal nagyobb eltérés lenne.Az orvos úgyis szól, addig is ne idegeskedj,boldog babavárást!
2008. ápr. 16. 12:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne aggódj teljesen normális dologról van szó. A természet nagyon okos! A fehérvérsejt száma azért növekszik meg a várandósság alatt, mert a méhlepény leválása után egy nagy seb keletkezik ami nyílt terep a kórokozóknak, erre készül a tested, hogy elbánjon a betolakodókkal. :)

Boldog babavárást kívánok!

2008. ápr. 16. 22:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a megnyugtató válaszokat mindenkinek!
2008. ápr. 17. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!