Kedves műkörömmel élő kismama társaim! Állítólag megszólnak érte a klinikán, ha műkörömmel megyek szülni. Vélemények?
Nekem volt/van műkörmöm. Direkt rákérdeztem a dokimnál, hogy mi legyen vele. Átlátszó zselés francia, diszkrét, kicsi. Végül császároztak, nem volt belőle gond. A lányomat pedig még sosem karmoltam meg. A sajátommal hamarabb megkarcolhatnám, ugyanis olyan a minősége hosszú évek óta, hogy az alapvető műveleteknél (pl. mosogatás) beszakad, letörik.
Évek óta műkörmöm van, minden házimunkát elvégzek, a lányomat gond nélkül fürdetem, pelenkázom.
Érdemes az orvost kérdezni erről, az ő szava a mérvadó.
Szülés után leszedettem a körmeim, pont a fent említett okok miatt, csak épp lapvékony volt és vágott. Szóval visszarakattam, lekerekítettem és sokkal biztonságosabb, mint a saját és nem törik be folyton, nem kell vágni, reszelni stb!!!
De azt csak az hiszi el, akinek van/volt körme. NEm válok meg tőlük. NEkem a színe miatt szóltak be, hogy miért ilyen xtrém, babakakát törölgetni feleslees. NEkem ez tetszik, ahhoz meg, hogy milyen színű senkinek nincs köze. Szerintem. Ráadásul a bébim imádja nézegetni:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!