Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedves műkörömmel élő kismama...

Kedves műkörömmel élő kismama társaim! Állítólag megszólnak érte a klinikán, ha műkörömmel megyek szülni. Vélemények?

Figyelt kérdés
Most 33 hetes vagyok és sima francia körmöt csináltattam, éppen csak van egy kis hossza és le is van kerekítve. Tudom, festeni, díszíteni nem szabad, mert a köröm elszíneződését nézik, ha esetleg műtétre kerülne sor, ezért nincs is festve, mégis azt mondta a szülésznőm, hogy szedessem le. Nem annyira értem, hogy miért? Vélemények?
2009. jún. 17. 11:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem marod meg vele a babát, ne aggódj. Az jó ötlet, hogy legyen lekerekítve, meg franciára építve, mert az sokáig bírja. Nekem is most vesszük le rövidre, kicsit pihentetem is a körmöm,de pár hónap múlva újra lesz.
2009. jún. 17. 12:47
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem volt/van műkörmöm. Direkt rákérdeztem a dokimnál, hogy mi legyen vele. Átlátszó zselés francia, diszkrét, kicsi. Végül császároztak, nem volt belőle gond. A lányomat pedig még sosem karmoltam meg. A sajátommal hamarabb megkarcolhatnám, ugyanis olyan a minősége hosszú évek óta, hogy az alapvető műveleteknél (pl. mosogatás) beszakad, letörik.

Évek óta műkörmöm van, minden házimunkát elvégzek, a lányomat gond nélkül fürdetem, pelenkázom.

Érdemes az orvost kérdezni erről, az ő szava a mérvadó.

2009. jún. 17. 13:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Szülés után leszedettem a körmeim, pont a fent említett okok miatt, csak épp lapvékony volt és vágott. Szóval visszarakattam, lekerekítettem és sokkal biztonságosabb, mint a saját és nem törik be folyton, nem kell vágni, reszelni stb!!!

De azt csak az hiszi el, akinek van/volt körme. NEm válok meg tőlük. NEkem a színe miatt szóltak be, hogy miért ilyen xtrém, babakakát törölgetni feleslees. NEkem ez tetszik, ahhoz meg, hogy milyen színű senkinek nincs köze. Szerintem. Ráadásul a bébim imádja nézegetni:-D

2009. jún. 17. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!