Volt aki műkörömmel szült?
Figyelt kérdés
én még csak fél idős vagyok de műkörmöm van és sokan mondták h nem lehet körömmel szülni főleg mikor altatnak császárnál.nálatok h volt?2009. nov. 16. 13:02
1/8 A kérdező kommentje:
ja egyébként Kecskeméti vagyok itt levetetik?Kecskemétiek írjatok.köszi
2009. nov. 16. 13:03
2/8 anonim válasza:
Szia. Kecskeméten szültem egy éve, műkörömmel. Síma szülésem volt, a szülésznőnek is volt:-) Mondjuk fél órát voltam bent, szóval örültünk, hogy nem az autóban pottyant ki a babóca és akkor az sem érdekelt volna, ha egyesével letépkedik..:-DD
Az a lényeg -állítólag-, hogy a körömágynál ne legyen szín, mert ezt nézik altatásnál. Vagy a lábujjkörmeid ne fesd ki.
Ha kötekedni akarnak, fognak, egy barátnőmnek szóltak /nőgyógyászati műtűt előtt/, hogy hogy képzeli....
Szerintem ne foglalkozz ezzel, vagy ha nagyon aggódsz emiatt, úgyis mész szülőszoba látogatásra, ott megkérdezheted.
3/8 anonim válasza:
Nekem és a szülésznőmnek is volt műkörme.Simán szültem,de császár esetén is maradhatott volna.
4/8 anonim válasza:
Nekem nincs mű köröm, mert megnő a sajátom olyan nagyra és erős is, de én nem vágtam le ha jól emlékszem, pedig apa mondta.minden ok volt.
5/8 anonim válasza:
Műkörmöm van több mint 10 éve és sem a terhesség,sem a szülés alatt nem szólt senki,hogy vetessem le.Annyi,hogy nagyon halvány rózsaszínre volt kilakkozva(minta nélkül) és rövidebb volt mint szokott ,nekem meg amúgy is kerekded.A lábadon ugyanúgy tudják nézni az elváltozást,ha baj lenne,de nem lesz.
6/8 anonim válasza:
Igen, simán 8 hónapja, Előtte is volt, most is van.
7/8 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat,nagyon aranyosak vagytok,ja és az elsőnek külön köszönöm a részletes üzenetet.boldog baba várást mindenkinek
2009. nov. 16. 18:23
8/8 anonim válasza:
Szia! Nekem nem volt soha, de mind a kétszer, amikor szültem (Pesten), az egyik szobatársamnak volt. És a szülés után is a helyén volt, tehát nyilván nem volt belőle probléma. Sőt az első szülésnél az egyik nőnek a lábkörme is ki volt festve, és irtó hosszú műkörmei voltak, és így mászkált a szülés után, nyilván nem a kórházban rakatta fel. Igaz ők spontán szültek, de könyörgöm, amikor nem programcsászár, és hirtelen kell cselekedni, ezzel fognak vacakolni? Meglepne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!