Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23 hetes vérvételnél kiderült...

23 hetes vérvételnél kiderült hogy vashiányos. Milyen természetes alapú gyógyszert lehet szedni ilyenkor? A védőnő a "céklatabletta lucernával" ajánlotta. Mik a tapasztalatok róla?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 16. 11:34
1 2
 11/12 anonim válasza:

szia!

Én egy 8 hónapos kislány anyukája vagyok, de én is szedem a lucerna és cékla tablettát, mert fokozza a tejképződést. Nekem úgy néz ki, hogy bevált.

Az interneten még ezeket az infókat találtam róla:

A lucerna és cékla bevitele megelőzi, illetve fékezi a csontritkulást, erősíti a csontokat, körmöket és a hajat, rendben tartja a székletet, gátolja a felfúvódást. Normalizálja a vérnyomást, a koleszterinszintet, serkenti a vérképzést, természetes vaspótló és vizelethajtó, fokozza a tejképződést. Jótékony az ízületi panaszokra, reumára, lassítja a szervezet öregedési folyamatát.

Legfőbb hatóanyagai: szerves kalcium, vas, cink, réz, szelén, szilícium, kálium, jód, bétakarotin, B1-, B2-, B6-, C-, D-, E-, K- és U-vitamin, betain, folsav, biotin, niacin, L-borostyánkősav, klorofill

Szóval szerintem csak szedd nyugodtan, kárt nem tesz benned!

2009. dec. 19. 08:07
 12/12 anonim válasza:

szia!

Én vagyok a 8 hónapos kislány anyukája. Most néztem csak, hogy ez már tavalyi kérdés volt, tehát már nem is aktuális. Elnézést kérek!

2009. dec. 19. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!