Mik voltak a beágyazódás tünetei Nektek?
Azért kérdezem tőletek, mert a teherbeesés rovatban nem válaszolt senki, ti pedig már túl vagytok rajta.
Barnás folyás volt valakinek tünetként a beágyazódás körül?
Igen, de csak utólag jöttem rá, hogy az volt. Egyébként a szokásos PMS tüneteim voltak (mellfeszülés, görcsök), tehát semmi beágyazódás specifikus. :) A barnás folyás után 1-2 nappal már hánytam is, 18 hosszú héten át.
34 hetes km
az első babánál volt barnázás, csak őt nem is terveztük, így nem is sejtettem, hogy az lehet, mivel akörül az időpont körül kellett volna megjönnie a bajomnak. az elsőnél egyből jelentkeztek a tünetek, mellfeszülés, derékfájás, szagundor. most a másodiknál csak a késő mensim jelezte, a tünetek pedig jóval később jöttek. és a melleim azóta sem feszülnek.
16 hkm
Nekem nem volt folyás pont az ellentéte, szahara. Ami addig azért nem volt jellemző. Ez úgy a nemvárt előtt 3-4 nappal kezdődött, azon kívül semmi, csak amikor kimaradt rá 2 napra már jött az émelygés és még mindig tart.
14hetes km
nekem nem volt semmi tunetem vagy folyasom, az egyetlen gyanus az volt, hogy nem gorcsolt a hasam menzesz elott (nalam egy hettel elotte kezdodtek mindig az enyhe jelzo gorcsok.) ebbol gyanitottam, hogy vmi furcsasag van.
szerintem egyebkent megereztem a dolgot eleg erosen, a kimaradt verzes utan par nappal fel is kerestem egy orvost es az ultrahangon mar latszott is a kistokmag, a felelmetes,osszvissz 3mm-es nagysagaval :)))
nem terveztuk a bebit egyebkent.
Nekem 1-2 csepp vizesszerű vér folt volt a bugyimon reggel.De én csak utólag jöttem rá,hogy valószínűleg a beágyazódástól volt.
10 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!