Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 napig életképes a sperma,...

4 napig életképes a sperma, akkor ez beágyazódás? Vagy szerintetek mi lehet?

Figyelt kérdés

December 13.án menstruáltam utoljára!Szenteste szeretkeztünk és a nagy hév közepedte nem engedtem ki idöben páromat!Elvileg így a fele bentragadt!

Ha 27.-én kezdödik a peteérésem akkor lehet belöle baba?

Tegnap mensiszerüen enyhén görcsöltem és fájt a derekam.Ez beágyazódás vagy csak a peteérés?A spermiumok tényleg 4-5 napig életképesek?

2011. dec. 29. 13:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Lehet akár. De beágyazódásnak szerintem még korai.
2011. dec. 29. 13:20
 2/12 anonim ***** válasza:
Elvileg lehet.
2011. dec. 29. 13:22
 3/12 anonim ***** válasza:
kizárt, hogy beágyazódás legyen - peteérés lehet inkább
2011. dec. 29. 13:22
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is korai lenne beágyazódásnak. Egyébként én beágyazódáskor nem éreztem semmit, viszont peteéréskor mindig görcsöl az egyik oldalam. Szerintem peteérésed volt. Egyszer megkérdeztem a dokimat, és azt mondta, hogy max. 3 napig életképes a spermium. De szerinte csak akkor ennyi ideig, ha peteérés közeli időszak van, mert ekkor "barátságos" a közeg nekik.
2011. dec. 29. 13:24
 5/12 anonim ***** válasza:
a beágyazódás elvileg a megtermékenyítés után 6 nappal van. 6-12 napig tart, én ugy tudom h max csak 3 napig életképesek akkor csak a petevezetékbe
2011. dec. 29. 13:25
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem életképesek öt napig, 2-3 napig maximum, de a hüvelyben, ill. a méhben még kevesebb ideig. A petevezetőbe jutva élhetnek kb. 2 napot.
2011. dec. 29. 13:35
 7/12 anonim ***** válasza:

De létezik, hogy 5 napig életképes, csak nagyon ritka.

Az átlag 2-3 nap.

2011. dec. 29. 13:46
 8/12 A kérdező kommentje:
Szoval lehet hogy sikerül a baba?vagy nagyobb esély hogy nem?
2011. dec. 29. 14:19
 9/12 A kérdező kommentje:

vissza olvastam a valaszokat es aki azt irta peteereskor gorcsolt egyik oldalon....

nekem nem egyik oldalon gorcsolt hanem az egesz hasam alja!

2011. dec. 29. 20:23
 10/12 anonim ***** válasza:
Peteérést éreztél. A beágyazódás odébb van és nem lehet megérezni, csak nagyon kevésnek adatik meg, illetve néha jár nagyon pici pecsételő vérzéssel.
2011. dec. 29. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!