4 napig életképes a sperma, akkor ez beágyazódás? Vagy szerintetek mi lehet?
December 13.án menstruáltam utoljára!Szenteste szeretkeztünk és a nagy hév közepedte nem engedtem ki idöben páromat!Elvileg így a fele bentragadt!
Ha 27.-én kezdödik a peteérésem akkor lehet belöle baba?
Tegnap mensiszerüen enyhén görcsöltem és fájt a derekam.Ez beágyazódás vagy csak a peteérés?A spermiumok tényleg 4-5 napig életképesek?
Szerintem lecsúsztatok róla, akkor lett volna esély ha korábban van a peteérés, vagy később bújtok össze, vagy még egyszer összebújtatok volna (ha tervezitek)
Nekünk mindig úgy volt a tervezett együttlét (orvosilag stimulált hónapok) hogy a ciklus 11. napjától kellett együtt lenni kétnaponta.
A peteérés után kb. 5 nap amíg a megtermékenyült petesejt a méhbe érkezik és elkezdődik (tehát akkor CSAK ELKEZDŐDIK) a beágyazódás, ami eltart pár napig, ezért mondtam korábban, hogy peteérést éreztél.
Utolsó válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!