Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedves kismamik! Akinek volt...

Kedves kismamik! Akinek volt olyan görbéje amin szépen látszott a beágyazódás az feltenné nekem? Többi lent)

Figyelt kérdés
Ez nem biztos hogy az,de olvastam hogy beágyazódáskor le eshet a hő.Aztán vissza is megy, na nekem most pont ilyen a görbém.Ja és még annyi hogy ma teszteltem nem első pisiből egy nagatívat. lehet még korai volt!mert nem tudom,hogy beágyazódás napján vagy után mutatja ki a teszt a terhességet?
2012. jan. 4. 14:20
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

A rendes ovum a 17. napon volt, 22. leesett, aztán vissza. Baba lett belőle, de olvastam, hogy a hőleesés nem mindig beágyazódást jelent, hanem csak hirtelen ösztrogénfelszabadulást, persze azért drukkolok.

Hanyadik napon vagy? A görbédet fel tudod tenni?

M

2012. jan. 4. 14:23
 2/7 A kérdező kommentje:
[link] lemaradt:)
2012. jan. 4. 14:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem még nagyon korán csináltad a tesztet, ha jó a behúzás, akkor még csak 9. dpo-n vagy, nekem a 14-en is csak halvány volt reggeli elsőből. Szerintem biztató, de a csalódások elkerülése végett én várnék még legalább 4-5 napot és reggeliből tesztelnék (elvileg a tesztek a beágyazódás után 3-4 nappal mutatják, tehát elvileg 1-2 nap múlva is megismételheted, de ha 2 nappal előbb meglesz a + azzal sem tudsz még dokihoz menni, ha pedig csak 4 nap múlva lenne + és 2 nap múlva - addig megint csak izgulnál).

M

2012. jan. 4. 14:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Rendben:)akkor ha fent marad a hőm hétvégéig akkor csinálok tesztet:)köszönöm a válaszodat:)
2012. jan. 4. 14:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Majd írdd meg az eredményt! :)

M

2012. jan. 4. 15:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Mindenképp:))
2012. jan. 4. 15:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Na?
2012. jan. 11. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!