Kedves kismamik! Akinek volt olyan görbéje amin szépen látszott a beágyazódás az feltenné nekem? Többi lent)
A rendes ovum a 17. napon volt, 22. leesett, aztán vissza. Baba lett belőle, de olvastam, hogy a hőleesés nem mindig beágyazódást jelent, hanem csak hirtelen ösztrogénfelszabadulást, persze azért drukkolok.
Hanyadik napon vagy? A görbédet fel tudod tenni?
M
Szerintem még nagyon korán csináltad a tesztet, ha jó a behúzás, akkor még csak 9. dpo-n vagy, nekem a 14-en is csak halvány volt reggeli elsőből. Szerintem biztató, de a csalódások elkerülése végett én várnék még legalább 4-5 napot és reggeliből tesztelnék (elvileg a tesztek a beágyazódás után 3-4 nappal mutatják, tehát elvileg 1-2 nap múlva is megismételheted, de ha 2 nappal előbb meglesz a + azzal sem tudsz még dokihoz menni, ha pedig csak 4 nap múlva lenne + és 2 nap múlva - addig megint csak izgulnál).
M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!