Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez most menszesz...

Szerintetek ez most menszesz vagy beágyazódás?

Figyelt kérdés

3 hónapja próbálkozunk babával, augusztus 6-án volt egy missed ab-om,akkor 4 hónap után jött össze a baba.

December 29-én jött meg utoljára, január 3ig tarott, a ciklusom általánosan 29 napos. 26-27.én kellett volna megjönnie,de ma délután néhány cseppel megjött. Most sem erős, világos vérzés.

2012. jan. 23. 18:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia!Én ugyan így voltam mint most Te és nekem beágyazódásos vérzésem volt pár csepp!Azóta 34 hetes picurkám rugdos a pocakomban!Szorítok!
2012. jan. 23. 18:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem 20-án volt meg utoljára, 16-án kellett volna megjönnie, és ha jól emlékszem, nekem 6-8-a körül volt ilyesmi, bárnekem inkább erős rózsaszín volt, nem nevezném vérzésnek. Atesztem pozitív lett,orvosnál még nem voltam. Én nálad is inkább terhességre tippelnék. Gratulálni még nem merek, majd írd meg légyszi, mi volt!
2012. jan. 24. 08:55
 3/3 A kérdező kommentje:
tegnap nagyon véreztem, mint a menszesz, de mégsem olyan.. ma csak 1-2 csepp volt-- várok még egy hetet aztán csinálok még egy teszte. drukkoljatok
2012. jan. 25. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!