1-2 hét mulva szeretném Facebookon is 'vilàggà kurtolni', h augusztus végén kisbabànk lesz, otleteket vàrok, rovid szovegként, h hogyan irjam ki, mint àllapot frissités?
Fotó rólad.
Ezt írhatod hozzá: "... Úgy látom, a kerek formák jönnek divatba. Hamarosan intenzíven követem majd ezt a tendenciát!"
Milyen jól eltudjátok rontani valakinek a lelkesedését...
Én megértelek, nekem pl sok külföldi ismerősöm van fent, akikkel nem vagyok napi kapcsolatban, mégis örömmel megosztom életem apró örömeit, ahogy az övékére is kiváncsi vagyok. Én havonta fotóztam a pocakom, és kb a félidőnél feltettem egy before/after képet. Volt nagy meglepi. :)
Vagy már egy szépen kivehető uh kép, és alá "örömmel tudatjuk, hogy hamarosan nálunk is tiszteletét teszi a gólya vagy mi is belépünk a családosok körébe stb.
Vagy csak írd ki, hogy de jól jön az a havi 10e családi adókedvezmény :)
Vagy van sok anyává válással kapcsolatos vers, írás a neten, egyet belinkelsz, és kommentelsz egy "ajaj augusztustól rám is ez vár?!-t vagy, hogy "állok elébe!".
De ha meghatót akarsz, akkor meg vannak tényleg szép babavárós, baba születéssel kapcsolatos versek, egy olyat raksz ki a faladra, mondjuk egy szép uh képpel.
Eszembe jutott még valami. Csinálsz szemből a pocakodról egy képet (időzítés funkció) amin a két kezeddel egy szívet formázol az alhasadon. Vagy közös kép apával, ahol deréktól felfelé vagytok, ő mögötted áll, és ő formál szívecskét a kezével.
ilyesmit: [link]
vagy egy ilyet raksz be cover picture-nek, márha új timeline-od van.
Szia! Én is augusztusban szülök majd, nem tudom neked mekkora a pocakod de én nem tudok még mindig pocakos képet kitenni mert semmi nem látszik. Én a 18. heti UH-ról tettem ki képet. Szerintem sem kell túlbonyolítani.
Boldog babavárást kívánok!
Egyszer találtam neten egy nagyon szép képet. Apa és anya csupasz lábfeje látszódott, amint a felhőket nézték, gondolom fekve, ilyen szögből volt ugyanis a kép. Nézik az eget, ahol a felhőkből kirajzolódik egy gólya, aki visz a csőrében egy kis csomagot.
Ízléses, romantikus kép volt. Valami ilyesmivel is "kürtölheted".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!