Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt mas is aki a masodik...

Van itt mas is aki a masodik terhessegnel kesobb erezte a babat mint az elsonel?

Figyelt kérdés
En elso terhessegnel 15. heten ereztem eloszor az ikreimet, es egy hettel kesobb mar eleg erosen ereztem Oket. Most 18hetes vagyok, es csak nagyon ritkan erzek valamit, es akkor sem vagyok benne biztos, hogy a baba az. Mindenhol azt olvasom, hogy tobbedik babat ilyenkor mar biztosan kellene erezni, elegge aggodom emiatt.
2012. ápr. 5. 12:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Talán az ikreket előbb lehet érezni, ezt nem tudom, de az még egyáltalán nem baj, hogy most 18 hetesen nem érzed a babádat (ő egyedül van feltételezem).

Barátnőm a 3. babáját érezte vagy 3 héttel később mint a 2. babáját.

20.héttől már aggódhatsz, addig felesleges.

Ha aggódj, menj el a védőnőhöz, hátha van neki szívhang-hallgató kütyüje.

2012. ápr. 5. 14:42
 2/2 anonim ***** válasza:
aggódj = aggódsz (bocs)
2012. ápr. 5. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!