Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Második terhességnél a méh a...

Második terhességnél a méh a 8 hét körül mekkora körülbelül?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 2. 16:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez engem is érdekelne.

Neked is látványos már a pocakod? Nekem akkora, mintha legalább 3 hónapos lennék.

2012. ápr. 2. 16:32
 2/6 A kérdező kommentje:

szia

nekem második baba molettebb alkat vagyok,de már a lányomnál( 2 éves) is a 8 hét körül egy csípőnadrágomat már nem tudtam becipzározni ,pedig nem híztam az idő alatt,

most felpróbáltam egy gatyómat és hát elég kényelmetlen derékban, most sem híztam semmit még, azért érdekelne

nem akarok beképzelni semmit, de azt mondják a második terhesség hamarébb kezd látszódni.

2012. ápr. 2. 16:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Én nagyon vékony vagyok, 173 cm-hez 55 kiló, nekem is második, és már páran rákérdeztek, h csak nem babát várok, mert mintha nőne a pocakom.

Szóval, igen, valószínű, másodiknál jobban látszódik.

Első voltam.

2012. ápr. 2. 16:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Első gyerekkel 24 hét körül kezdett látszani, másodikkal 20 körül, harmadikkal 13 körül.

Persze a nadrágok engem is szorítottak már, de azt rajtam kívül senki nem látta...

Vékony vagyok amúgy.

Szerintem a méh ugyanakkora, csak a szövetek lazulnak, így a belek jobban ki tudnak türemkedni.

Nekem mindháromszor félidőben érte el a köldök magasságát a méh. (Ahogy a nagykönyvben is van)

2012. ápr. 2. 17:00
 5/6 A kérdező kommentje:

hihetetlen amúgy

ezek szerint nem kell adni arra hogy ki vékony ki molettebb kicsit,,

nekem a 12 hét körül az elsővel már szép kerek pocakom volt, egyértelműen kismama has hiába nem vagyok sovány !

2012. ápr. 2. 17:03
 6/6 anonim ***** válasza:
A méhed ugyanakkora az 5. terhességnél is,legfeljebb jobban kidomborodik,mivel az izmok lazábbak.Ám ezt is embere válogatja.Én a 3. babát várom,a 14. hetet kezdem,és anyukám se látta rajtam,hogy terhes vagyok.Igaz,nekem a 2. babánál is sokkal kisebb volt a hasam,amikor szülni mentem is kb. 7 hósnak nézett ki.
2012. ápr. 2. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!