12 hetes 2 napos terhességnél megnyugodhatok már?
Én csak akkor fogok megnyugodni igazán ha már a kezemben foghatom az én manómat.
21 hetes kismami
Az első 12 hét a legkockázatosabb, de megnyugodni senki nem tud addig, míg meg nincs a kis csöppség! Igyekezz lenyugodni minden esetre, hisz ha olyan baja lenne a babának, akkor már biztos lett volna valami következménye, bízz a legjobbakban, és ne idegeskedj, hisz azzal is ártasz!
23 hkm
hivatalosan 12 hét a veszélyeztetettebb időszak, de igazából az a tuti, ha a 16-on is túl vagy. Ezt nem annyira van a köztudatban, de hidd el! Dokikkal dolgozom, ők mondták.
Egyébként igen, a legbiztosabb, ha már a kezedben a Babóka.
Én is csak akkor nyugodtam meg igazán.
(én 5 hónapja szültem)
Én most vagyok 39 hetes kismama...nem voltam a terhesség alatt paramami, de azért mindig volt valami kis apróság ami miatt aggódtam:)Első 12 hétben, hogy megtapadjon rendesen, utána, hogy minden rendbe legyen az Uh-kon, ezután, hogy nehogy koraszülött legyen. Most meg, hogy minden rendbe legyen majd a szülésnél, ne hordjam túl...ilyesmik:) Van egy olyan érzésem, hogy ez már mindig így lesz...ha megszületik akkor szopizzon rendesen, ha sír miért sír? Szerintem ez jobb nem lesz:D
Anyák leszünk:)
Boldog babavárást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!