Második kisfiús terhességnél tapasztalatok? Ne nevessetek ki, csak kíváncsiságból kérdezem más is tapasztalt hasonlót.
Nekem émelygés volt, és hányáson kívül minden más. Barátnőm hányt 12 hétig, ahogy a nagykönyvben meg van írva.
Statisztikát többszáz vagy inkább több ezer emberből lehet érdemben készíteni..
Az igaz a statisztika nem így megy, csak érdekes volt,akit kérdeztem,mindenkinél hasonlóan 2.baba -fiú..hányinger-émelygés volt az első amit megemlített a tünetei közül..
(tudod milyen ez: mész az utcán,meglátnak ,pocid növekedik, hogy vagy stb? és már meséli is a saját részéről milyen is volt...nem ilyen több százas statisztikát csináltam )
Egy fiam van, és a pocakomban a következö. Szinte teljesen egyforma a két terhesség. A mostaninál már az elején megmondtam, hogy szerintem fiu.
Kissé étvágytalan voltam és aluszékony. Bár az aluszékonyság amugy is jellemzö rám. Biztos az alacsony vérnyomás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!