Második kisfiús terhességnél tapasztalatok? Ne nevessetek ki, csak kíváncsiságból kérdezem más is tapasztalt hasonlót.
Figyelt kérdés
Végeztem egy statisztikát környezetemben, és akit kérdeztem 1.baba kisfiú tünetmentes,(sokszor lányosaknál is) de 2.esetben, főképp fiúknál émelygés,hányinger van mindenkinél.(Még a szomszédnénim is elmesélte 31 éve szült a 2 fiánál neki is ez volt)2012. febr. 29. 19:07
11/17 anonim válasza:
Igen lehet van benne valami.
Első terhességem (lányom lett) alig volt pici undor semmi hányinger.Tele voltam erővel.
Második terhességem(fiú lett) alig álltam a lábamon,hányinger,émelygés,kábultság,a gyomrom kavargott ,szóval azt hittem valami nagy beteg vagyok.
Harmadik terhességem nem tudom még h fiú vagy lány,de ugyanolyan rosszul vagyok mint amikor fiút vártam.
Éjjel nappal csak a hányinger.
12/17 A kérdező kommentje:
Köszi aki írt, akkor hiába kevés az ember, másnak is így mutatkozik a hányingeres érzés! Ma ébredtem nagyon jó volt,ettem- de már kezdődik nekem is megint..
2012. márc. 1. 06:31
13/17 anonim válasza:
Az első fiammal rettenetes volt a terhességem! Hányáson kívül a folyamatos hányinger, rosszullét, mellfájás, stb. A másodikkal most 24 hetes vagyok és minden rendben! Egyszer ájultam el és egyszer hánytam de az a vérszegénység miatt volt és a terhességi cukrom miatt tehát többet nem próbálom ki a testfújást hogy szép barna legyek! :)
14/17 anonim válasza:
Dehát 13 válaszból csak egyetlenegy igazolta, hogy első baba tünetmentes, másodiknál meg hányinger, émelygés van......az összes többi válaszolónál vagy mindkét terhesség ugyanolyan volt, vagy csak egy gyerek van, de az hányingeres émelygős :)))
15/17 anonim válasza:
Ja bocs, 2 ember igazolta a 13-ból...
16/17 anonim válasza:
1.-nél úgy emlékszem, hogy csak bizonyos kajáktol undorodtam, aztán két lánynál hányinger, 2. fiúnál eros gyomorkevergés egész nap.
17/17 A kérdező kommentje:
Tegnap volt a 18.hetes uh egyértelműen kisfiunk lesz!
Nagyon köszi aki írt !
2012. ápr. 4. 06:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!