Tényleg segít a mállna levél tea?

Szia nemrég ezzel kapcsolatban én is tettem fel egy kérdést, nem tudom hogy használ e azóta iszom.Most töltöttem a 38. hetet remélem beválik és kicsit könnyebb lesz, mint az első szülés. Az egész szülés egyébként egy csodás élmény csak az a néhány órás vajúdás lehetne kicsit kevésbé fájdalmas.....
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Szia! Én abszolút tudom ajánlani! Szerintem nekem nagyon sokat segített. Első babával szépen lassan itthon tágultam....mire eljött az a bizonyos éjszaka, mikor elindult a szülés, mire beértem a Klinikára és az orvos megvizsgált, már eltűnt a méhszáj és szinte már jöttek is a toló fájások. ELSŐ baba kb. 3 óra alatt megszületett! Én nagyon hittem a málnalevél teában, lelkiismeretesen ittam minden nap kb a 36-37. héttől. Ha nem is használ, ártani biztosan nem árt (-:! Második babámat várom, ha eljön az ideje, megint inni fogom!
Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!