Meddig szedjem?
Szia.
Nekem 4D-s ultrahangon azt mondta a szonográfus nő, hogy a 32. héttől fokozatosan csökkenteni kell és elhagyni.
De sajnos én ezt már csak akkor tudtam meg, mikor már megvolt a fiam.
Nem szabad hirtelen abbahagyni, mert hiányállapot lép fel.
Nálam ez volt és sajnos nem tágultam a szülőszobán. Császár lett a vége.
Első vagyok.
Szerintem kezd el csökkenteni. Már koraszülés nem fenyeget.
Könnyű szülést kívánok.
Én Magnesi citrit szedtem a 36. hétig. Nem mondta konkrétan senki, hogy hagyjam abba, illetve a védőnő rákérdezett, de mondtam, hogy abbahagytam. Azt mondta rendben, jól tettem. Több helyen olvastam erről. A keményedések miatt kaptam a 22. héttől, és a 36. hét után már nem nagyon áll fenn a koraszülés veszélye, ezért abba lehet hagyni, mert gátolhatja a méhösszehúzódásokat. Én napi 3-at szedtem, aztán ugye abbahagytam, de jósló fájásaim csak az utolsó héten lettek, napi 2-3, és végül 40+2 naposan szültem és szerintem könnyű szülésem volt (déltől kicsi mensis fájások, 7kor mentünk kórházba, 9kor repesztettek burkot és kaptam oxitocint, onnantól már fájt rendesen, és háromnegyed 11kor megszületett a Baba).
Könnyű szülést kívánok Neked is!
18 napos Kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!