Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha több inzulint adok ehetek...

Ha több inzulint adok ehetek több szénhidrátot?

Figyelt kérdés
Terhességi diabetesem van.Jelenleg 175 g ch diétán vagyok,és jó a cukrom.Nem szeretném elrontani,de ki vagyok éhezve Anyukám finom sütijére,és az egész húsvéti menüre.Persze a babának sem szeretnék rosszat.Szerintetek?
2012. ápr. 4. 10:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem.

Ne kísérletezz ezzel, mert rossz vége is lehet.

Ne egyél akkor inkább mást, és egyél egy sütit, de ne kockáztass.

2012. ápr. 4. 11:02
 2/6 anonim ***** válasza:
A süti nem ér annyit, mint a pici egészsége. Ha nem tudod megállni, a közelébe se menj! Ez nem kísérletezés kérdése! Emberélet. A süti várhat jövő ilyenkorig! Anyukád megérti, ha nem, akkor gond van...
2012. ápr. 4. 11:09
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Természetesen van önuralom és a baba a legfontosabb.Anyukám mindent édesítővel csinál(ő is cukros) és nem lesz gond ha nem eszem belőle,van még rajtam kívül a sütijére éhező száj. :)

Nem szeretnék kísérletezgetni,csak gondoltam van valaki,aki járt,vagy jár hasonló cipőben.

Pénteken megkérdezem az orvosomat is a dologról.

Legfeljebb lecsesz.

2012. ápr. 4. 12:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Jóég... Nem. Nagyon-nagyon nem, legfeljebb ha kórházban szeretnéd tölteni a húsvétot... Borítékolhatóan le fog cseszni az orvosod is.
2012. ápr. 4. 12:37
 5/6 A kérdező kommentje:

Voltam a dokinál és azt mondta hogy 2 egységgel többet adjak be és 10 g szénhidráttal többet ehetek.

És nagyon aranyos volt,nevetett,és nem cseszett le! :)

Köszi a válaszokat.

2012. ápr. 6. 14:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát ezt én orvosként rettentő nagy butaságnak tartom, nem jó dolog.
2012. ápr. 6. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!