Milyen keresztnevet/neveket adtok születendő kisfiatoknak?
a fiam Botond. ha most is fiú lesz akkor ebből választhat a nagy:
Bence
Gergő
Kristóf
Péter
Zalán
Van már egy Dánielünk.
Eddig úgy volt, hogy az öcsi Koppány lesz, de hiába szokom már hónapok óta, egyre kevésbé érzem az igazinak, csak hát az a baj, hogy nem nagyon van olyan fiú név, ami mindkettőnknek tetszene.
Azért ismét elővettük a témát, átrágjuk magunkat újra a neveken, de attól tartok úgyis a Koppánynál kötünk ki újra.
33 hkm
Zsolt vagy a Norbert
Amúgy gratulálok :)
A nagyfiam: Gábor,
a pocaklakó: Tamás.
Nálunk még csak tervben van :)
Ha fiú lesz első névként az apja után Gábor lesz, már 4 generáció óta öröklődik a családban, így ezt biztos ő is megkapja első keresztnévnek. Én választhatok neki másikat, de nehéz. Sok név tetszik, a kedvenceim a páromnak nem: Levente, Olivér.
Szempont is sok van: illeszkedjen a vezeték névhez és az első keresztnévhez, ne legyen túl gyakori, de ismert legyen amit mindenki meg tud jegyezni elsőre, és mind a kettőnknek tetszen.
Lány névben én is jobban állok, már most 2 párosítás is megvan, szóval a 3. kislányig nem leszek bajban :)
boldog baba várást.
Nekem tetszenek: Levente, Olivér, Illés, Márton, Vendel, Vince, Ányos, Ágoston
Szia a mi kisfiunkat Zénónak hívják :) Nekem pont az volt eleinte a bajom, hogy nem nagyon lehet becézni. Nem is jött be annyira első hallásra, apának viszont nagyon tetszett. Aztán nagyon meg voltunk lőve fiú nevekkel, de annyiszor mondogattuk, hogy Zénó, hogy egyszer csak beleszerettem :) Már nem adnék mást neki :)
Tudjátok már mi lesz a babátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!