Biró vezetéknévhez milyen keresztnevet adnátok?
UH alapján kisfiúnk lesz, nekem a Nándor név tetszik nagyon.
De ha lány nevet is meg kell majd adni a szülésnél, akkor fogalmam nincs mit fogok mondani. Ötletek? És a fiú nevem hogy tetszik?
Nekem tetszik a Nandor. Manapsag ritka, nem az a fajta, divatnev, amitol a hajam is ketteall.
Nalunk Dora es Andras a gyerkocok nevei.
Lanynevben nekem meg tetszik az Emma, Marta.
Szia!
Nekünk is fiucskának látszik és nekünk Édes Dominik lessz de a Bíróhoz is megy a Dominik a Nándor nem tetszik.Bíró Máté???
Szerintem a Nándor nagyon jó a Biróhoz!
Egyébként:
András, Márton, Csanád, Attila, Szabolcs,
Van egy Bíró Helga ismerősöm.
Nándor tetszik. Gergely, a Máté is jó.
Amúgy jó, hogy lány névre kért ötletet, a fiú névre meg csak véleményt, hogy tetszik-nem tetszik.
Nekem tetszik a Nándor.
A lány neveket nézd meg itt:
Először én sem tudtam egyet sem, utána meg a bőség zavara.
Jó tanács, okuljon mindenki az én példámból. összesen kettő név tetszett az elsőnél, nem tudtunk dönteni, legyen neki két neve de jó lesz. Aztán a másodiknál meg álltunk, mint két idióta, hogy most oké, de honnan vegyünk nevet, kettő jó volt, és már elhasználtuk az elsőnél. :) Akkor jött a lista, amin az összes rajta van, amit anyakönyveztetni lehet, talán olyan fog megtetszeni, amit nem is hallottál még.
Köszönöm a véleményeket és a hasznos linket! Köszönöm!:)
várok még ötleteket azért ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!