Szűcs vezetéknévhez milyen keresztnevet ajánlanátok kisfiúnak?
Figyelt kérdés
Ha lehet, ne túl "divatosakat". Ezalatt a Ronaldo-t meg ilyeneket értem. :) Köszi.2010. febr. 9. 11:49
1/19 anonim válasza:
Ez egy nagyon aranyos kis program, a vezetéknevet beírva kiad néhány nevet, egy próbát megér, hátha találsz benne valami Neked tetszőt:
Egyébként nekem a Bálint tetszene nagyon a vezetéknévhez.
2/19 anonim válasza:
Ákos, Zalán, Péter, Bálint, Máté
4/19 A kérdező kommentje:
A Bálint nekem is tetszik, de az unokatestvéremet és a kisfiát is így hívják, úgyhogy ez kilőve. :S
A Máté volt mostanában az első számú, de valahol olvastam, hogy tavaly minden 2. gyerek ezt a nevet kapta...
Amúgy köszi a tippeket, és várom még az ötleteket!!!
2010. febr. 9. 12:05
9/19 anonim válasza:
szia mi Szűcsök vagyunk a bátyjám István öcsém Balázs . a tesóm gyerekei Szűcs Benedek és Szűcs Levente
10/19 anonim válasza:
olyant érdemes sztem amit könnyű együtt kimondani. sztem lehet ilyen a Gábor, Árpád, Andor, Ervin, Botond, Ádám, Nándor. Az én fiam Máté és tényleg elterjedt ez a név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!