Névválasztó - Déska vezetéknévhez milyen keresztnevet javasolnátok?
25 hetes terhes vagyok jelenleg, mostanában kezdjük a neveket nézegetni. A baba nemét még nem tudjuk, 2 hét múlva megyünk 4D-re, ott reméljük kiderül. Ezért fiú- és lányneveket is várnék.
Első baba lesz :)
Fiúban most tetszik a Máté, Balázs, Martin.
Lányban a Hanna, Jázmin.
De mindenki ötletét szívesen várom és megköszönöm :)
Barnabás, Márk, Szabolcs
Hanna, Nóra, Emma
De van egy nagyon jó oldal, ami párosítja a vezetéknevet a hozzáillő keresztnévvel, esetleg ott is nézelődhetsz:)
ҝ
Köszönöm szépen a gyors válaszokat :) Máris vannak olyan nevek, amik tetszenek azok közül, amiket javasoltatok.
És köszi a névadó progit is :)))
Szia!
Fiúnevek közül nekem a Balázs a nyerő, de ha lányom lesz én Elizának fogom hívni, ez a leggyönyörűbb női név, egy kosztümös filmben egy hercegnőt hívtak így! ;)
Utolsónak: köszi, az Eliza tényleg szép név :) A Balázs nálunk is a top 5-ben van :)
Mindenkinek boldog babavárást kívánok!
fiú: Kleon, Bence, Máté, Bálint
lány: Kloé, Zoé, Janka, Hanna, Málna
megjegyzés: Nekem a Málna különösen tetszik, mert nagyon aranyos. De azt gondolom, hogy ha felnő és tinédzser lesz, akkor biztos, hogy nagyon fogja utálni... Ha nem sikerült olyan neveket adnom, ami nektek is tetszene, akkor továbbra is jó névválasztást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!