Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Névválasztó - Déska vezetéknév...

Névválasztó - Déska vezetéknévhez milyen keresztnevet javasolnátok?

Figyelt kérdés

25 hetes terhes vagyok jelenleg, mostanában kezdjük a neveket nézegetni. A baba nemét még nem tudjuk, 2 hét múlva megyünk 4D-re, ott reméljük kiderül. Ezért fiú- és lányneveket is várnék.

Első baba lesz :)

Fiúban most tetszik a Máté, Balázs, Martin.

Lányban a Hanna, Jázmin.

De mindenki ötletét szívesen várom és megköszönöm :)

2010. márc. 4. 15:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Tibor, Dávid

Nikolett, Lea

2010. márc. 4. 15:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Barnabás, Márk, Szabolcs

Hanna, Nóra, Emma

De van egy nagyon jó oldal, ami párosítja a vezetéknevet a hozzáillő keresztnévvel, esetleg ott is nézelődhetsz:)

[link]

ҝ

2010. márc. 4. 15:36
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
nem offolni szeretnék, de tök jó ez a "névadó" program, hol van fent a neten, azt lehet tudni?:)
2010. márc. 4. 15:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Dániel, Luca
2010. márc. 4. 15:45
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Belinkeltem az oldalt:D

ҝ

2010. márc. 4. 15:54
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
2010. márc. 4. 15:55
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a gyors válaszokat :) Máris vannak olyan nevek, amik tetszenek azok közül, amiket javasoltatok.

És köszi a névadó progit is :)))

2010. márc. 4. 16:12
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Fiúnevek közül nekem a Balázs a nyerő, de ha lányom lesz én Elizának fogom hívni, ez a leggyönyörűbb női név, egy kosztümös filmben egy hercegnőt hívtak így! ;)

2010. márc. 4. 16:32
 9/11 A kérdező kommentje:

Utolsónak: köszi, az Eliza tényleg szép név :) A Balázs nálunk is a top 5-ben van :)

Mindenkinek boldog babavárást kívánok!

2010. márc. 5. 19:10
 10/11 Doroti :) válasza:

fiú: Kleon, Bence, Máté, Bálint

lány: Kloé, Zoé, Janka, Hanna, Málna

megjegyzés: Nekem a Málna különösen tetszik, mert nagyon aranyos. De azt gondolom, hogy ha felnő és tinédzser lesz, akkor biztos, hogy nagyon fogja utálni... Ha nem sikerült olyan neveket adnom, ami nektek is tetszene, akkor továbbra is jó névválasztást kívánok.

2010. aug. 27. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!