Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első trimeszterben tartó...

Első trimeszterben tartó kismamák, hogy érzitek magatokat? Hogy "vészelitek" át a rosszullétes napokat?

Figyelt kérdés

Bár tudom, hogy a terhesség nem betegség, én mégis olyan nagyon betegnek érzem magam )-:! Egész napos hányinger, émelygés, étel undor, gyomorégés, fejfájás, kóválygás, fáradtság! Nagyon kikészít! Csak vonszolom magam egész nap! Második terhességem és számolom a napokat, hogy tartsak már kb 2-3 héttel előrébb, hátha akkor más elmúlnak ezek a szörnyű tünetek!

Ti hogy viselitek a terhességi tüneteket?

2012. ápr. 1. 16:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nekem is hasi UH-gal állapították meg a 6 hetes terhességet és már a volt szívhangja is a kis embriónak!
2012. ápr. 1. 19:44
 12/19 anonim ***** válasza:

Nekem 7 hetesen a kórházban Koraterhesség vizsgálatok hüvelyivel állapították meg, hogy tényleg terhes vagyok :)

Egyébként meg voltam győződve, hogy ezután csak hasi Uh lesz majd. Hát nem. Múlthéten voltam Down- kór szűrésen, és mivel 15perces szekálódás után sem mutatta meg magát rendesen a picim, ezért levetkőztem és áttért hüvelyi ultrahangra, hogy rendesen meg tudja állapítani a vizsgálathoz szükséges méreteket.

2012. ápr. 1. 19:48
 13/19 anonim ***** válasza:
Köszi a válaszokat és bocsi mégegyszer a nem ide illő kérdésért! Jó egészséget Mindenkinek! :)
2012. ápr. 1. 22:30
 14/19 anonim ***** válasza:

6+5 hetes vagyok. 5 hetes voltam, amikor hasi uh-val megállapították a terhességet, akkor már mutatta a szívvonalat is.

Még rosszulléteim nincsenek, bár ma reggel magamba kellett imátkozni a reggelit, éreztem, hogy valami nem lesz rendben, ha eszem akár 1 falatot is.Nincs étvágyam.

2012. ápr. 1. 23:28
 15/19 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

A hasi UH-t mennyire jó/új géppel végezték?

2012. ápr. 2. 06:38
 16/19 anonim ***** válasza:

Kicsit OFF vagyok, ugyanis én pont, hogy nem "szenvedek", bár még csak 6 hetes leszek szerdán.

Én pont, hogy alig várom, hogy legalább hányingerem legyen, mert csak a mellem fáj nagyon és szédelgek néha, így tényleg olyan, mintha nem is lennék terhes.

Ezek szerint a rosszullét csak későbbre várható és ne várjam annyira, mert nem leányálom :)

2012. ápr. 2. 09:08
 17/19 anonim ***** válasza:

14/16 vagyok!

Pontosabban 5+3 hetes voltam. Nem tudom milyen volt a gép, de ha szeretéd pénteken megkérdezem. Akkor megyek 7 hetes vizsgálatra és remélem már látni fogom a kis szívverését is! :)

2012. ápr. 2. 09:13
 18/19 anonim ***** válasza:
Köszönöm! :) Kedves vagy! :)
2012. ápr. 2. 09:34
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi a további válaszokat is!
2012. ápr. 2. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!