Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mivel kezeljem, hogy a szülési...

Mivel kezeljem, hogy a szülésig elmúljon?

Figyelt kérdés

Nekem olyan problémám lenne, hogy amióta babát várok hónaponta legalább egyszer előjön nálam egy olyan viszketéses dolog.

A nőgyógyászom mondta hogy vegyek a gyógyszertárba Canesten kombit. Az el is múlasztotta de utána vissza is jött pár hónap múlva.

Van olyan kismama aki hasonló gondokkal küzd? Mivel tudnám véglegesen elmúlasztani?

Mert azt hallottam, hogy a szülésnél is ilyen lesz, akkor császárral kell világra segíteni a babát, mert baja lehet ettől.

A védőnőmet is kérdeztem és ő is csak ennyit mondott, hogy használjam az előbb említett krémet.

De ezek szerint nem igazán akar használni.

Valaki tudna nekem segíteni? :?S

30 hetes kismama.

2012. ápr. 1. 10:20
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos én is ezzel küzdök ezzel nem lehet semmit csinálni :S

Ilyenkor fogékonyabbak vagyunk a fertőzésekre.

Valószínű candida gombád van azzal nem fognak császározni előtte kezelik a szeme begyulladhat a picinek vagy a szájpenész van még amit elkaphat.

De szerintem azért kérj egy tenyésztést a dokidtol mert más is lehet. Nekem sajna streptococcus-t találtak és az már gázos.

38 hkm

2012. ápr. 1. 10:37
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Remélem hogy nincs semmi komoly fertőzésem.. :S

2012. ápr. 1. 10:43
 3/9 anonim ***** válasza:
45%

A párotoktól kapjátok el és Candidiázis a neve.

Lúgosítsatok,igyatok több folyadékot.

Lúgos környezetben nem marad meg a Candida nevű baktérium.

2012. ápr. 1. 10:43
 4/9 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt most kerestem ki a válaszod alapján.

Hát én nem ismerek ilyen orvost és azt végképp nem akarom, hogy súlyosabb legyen, mert így is elég kellemetlen..

2012. ápr. 1. 10:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát sajna nehéz ez a candida én már a candida diétát is próbáltam terhesség előtt 3 hónapig tartott a diéta 1 hónapig jó is volt de utána megint visszajött. Sajna ez egy szemét dolog.Vigyázni kell mit eszel mit csinálsz.
2012. ápr. 1. 11:02
 6/9 anonim ***** válasza:
A párod is keni a fütyijét, környékét, ő is elkaphatta annak ellenére, hogy neki nem viszket? Te hiába használod ha ő nem, vissza ferőz! Kenjétek neki is, neked is, és 2-3 hétig no sex, hátha elmúlik. Nekem ezt ajánlotta a doki, napi 3-5 alkalommal canesten hogy a párom is használja, el is múlt!
2012. ápr. 1. 11:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A Candida gomba, nem baci. Normál hüvelyflórában is van, a baj ott kezdődik, amikor megbomlik az egyensúly a Lactobacillus és Candida-populációk között. Nagy tévedés, hogy mástól kapja el az ember.

Nagyon szereti a cukorban gazdag környezetet, némileg segíthetsz a dolgokon azzal, ha kevesebb gyors lebomlású szénhidrátot és több tejterméket fogyasztasz.

2012. ápr. 1. 13:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Fokhagymagerezdet szúrj át cérnával és mint egy tampont helyezd fel egy éjjszakára, e mellett cseppents a tisztasái betétedre 2- 3 csepp taefaolajat.MIndkettő erős antibaktariális és gombaülő hatású.Ne félj,nem fog csípni:). Lehet, hogy kicsit fura de tutibiztos:)!
2012. ápr. 1. 23:45
 9/9 anonim ***** válasza:

NÉzd, csak! Ebben a kérdésben is ajánlottam, ki is próbálta az egyik kismama teljesen pozitív eredménnyel:).

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2012. ápr. 1. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!