Mivel kezeljem, hogy a szülésig elmúljon?
Nekem olyan problémám lenne, hogy amióta babát várok hónaponta legalább egyszer előjön nálam egy olyan viszketéses dolog.
A nőgyógyászom mondta hogy vegyek a gyógyszertárba Canesten kombit. Az el is múlasztotta de utána vissza is jött pár hónap múlva.
Van olyan kismama aki hasonló gondokkal küzd? Mivel tudnám véglegesen elmúlasztani?
Mert azt hallottam, hogy a szülésnél is ilyen lesz, akkor császárral kell világra segíteni a babát, mert baja lehet ettől.
A védőnőmet is kérdeztem és ő is csak ennyit mondott, hogy használjam az előbb említett krémet.
De ezek szerint nem igazán akar használni.
Valaki tudna nekem segíteni? :?S
30 hetes kismama.
Szia!
Sajnos én is ezzel küzdök ezzel nem lehet semmit csinálni :S
Ilyenkor fogékonyabbak vagyunk a fertőzésekre.
Valószínű candida gombád van azzal nem fognak császározni előtte kezelik a szeme begyulladhat a picinek vagy a szájpenész van még amit elkaphat.
De szerintem azért kérj egy tenyésztést a dokidtol mert más is lehet. Nekem sajna streptococcus-t találtak és az már gázos.
38 hkm
Köszönöm a választ!
Remélem hogy nincs semmi komoly fertőzésem.. :S
A párotoktól kapjátok el és Candidiázis a neve.
Lúgosítsatok,igyatok több folyadékot.
Lúgos környezetben nem marad meg a Candida nevű baktérium.
Ezt most kerestem ki a válaszod alapján.
Hát én nem ismerek ilyen orvost és azt végképp nem akarom, hogy súlyosabb legyen, mert így is elég kellemetlen..
A Candida gomba, nem baci. Normál hüvelyflórában is van, a baj ott kezdődik, amikor megbomlik az egyensúly a Lactobacillus és Candida-populációk között. Nagy tévedés, hogy mástól kapja el az ember.
Nagyon szereti a cukorban gazdag környezetet, némileg segíthetsz a dolgokon azzal, ha kevesebb gyors lebomlású szénhidrátot és több tejterméket fogyasztasz.
NÉzd, csak! Ebben a kérdésben is ajánlottam, ki is próbálta az egyik kismama teljesen pozitív eredménnyel:).
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!