Irodai munkát nagy hassal, szülésig hogy lehet végezni?
Nekem pont az irodai munka miatt lett egy olyan gondom ami miatt kiírtak félnapos munkatilalomra (külföld, itt van terhesen ilyen) azért félnapra mert otthon ülni sem tudtam volna.
Nekem kb a terhesség felétöl egy iszonyat erös görcs lett kb egy óra üléstöl. habár ez nem csak az irodában, de ott volt a legrosszabb, mert egésznap ülnöm kellett. úg dolgoztam, hogy félórát ültem, félórát álltam, (megemeltem a számítogépet hogy lássam állva) meg egésznap én álltam a fénymásolóba. de nagyon rossz volt. ha kaptam egy 2-3 órás gép elött ülös munkát szó szerint tömtem a magnéziumot, de volt hogy az sem segített. aztán kb a 30-ik héttöl kíirtak félnapra. akkor már azért a hátam is fájt a sok állástól, így pont jó volt. dolgoztam is és nem is volt sok.
de én örültem mikor 35-ik héttöl nem mentem többet, otthon szép lassan megcsinálgattam mindent, és ha kellett lefeküdtem.
most várom a másodikat, de még az elején vagyok de sokkal jobban bírom eddig. remélem nem jönnek azok az erös görcsök az üléstöl. azt mondta a doki, hogy valószínü nem kapott elég vért az alhasam és ezért voltak a görcsök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!