Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Irodai munkát nagy hassal,...

Irodai munkát nagy hassal, szülésig hogy lehet végezni?

Figyelt kérdés
2011. nov. 22. 16:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem borzasztó kényelmetlen volt, bár én a 36. héttől itthon dolgoztam, de alig bírtam előre hajolni a nagy hasamtól, valahol mindig nyomott a kicsi. A lábamat is fel kellett tennem, mert csak úgy volt jó, meg a derekamat is meg kellett támasztanom. Szóval meg lehet csinálni, de azért nem a legegyszerűbb.
2011. dec. 18. 21:02
 12/15 A kérdező kommentje:
Csak,mert anyukám nem tudom hogy birta nagy pocakkal a munkát.
2011. dec. 23. 17:36
 13/15 anonim ***** válasza:

én "csak" 33. hét végéig irodáztam, bkv-ztam, de azt is azért hagytam abba h pihenjek szülés előtt, mert túl pörgős vagyok. Persze itthonról is mászkáltam olvasgatás helyett,pocak csak a 38.héten kezdett el zavarni,mondjuk én magas vagyok, elfért rajtam.

Több barátnőm 10.héttől otthon van/volt, ellustultak, nehezebben viselték magukat végig, pont a pörgés tart fittebben,a napirend és a muszáj menni érzéstől nincs időd azon agonizálni, h fáradt vagy, fáj a has, stb.

Valószínűleg anyud is így volt vele.

2012. jan. 5. 15:11
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Most ezt a kérdést nem lehet egy sablonra húzni. Akinek panaszmentes a terhessége az könnyen írja hogy "hogy hogy hogy hát jó könnyen" Akinek meg nem panasz mentes az a boltig is alig bír elmenni. Nem vagyunk egyformák emberek és tudjátok van olyan sajna hogy valaki nem csak nyavajog hanem tényleg baja van.

Én a lányommal 20 hetes koromig a festékboltunkban dolgoztam ott azért kellett pakolászni meg emelgetni de éreztem hogy valami nem lesz ok. 34 hétre született a lányom nem a munka miatt csak mert ilyen papír vagyok. Mikor terveztük a másodikat a doki megmondta vagy pihenek otthon amennyit bírok vagy ne vállaljak gyereket.

Ha nem vagyok terhes elhordom a hegyet is, de ha babát várok én legyengülök. Hát ilyen is van....

2012. jan. 5. 15:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Azért nem nevezném magam lustának , egy nagy ház és egy 2és fél éves dackorszakát élő kislány mellett. utsó voltam
2012. jan. 5. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!