Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez a szülésig már meg se fog...

Ez a szülésig már meg se fog szünni?

Figyelt kérdés
33hetes vagyok és egy pár napja a szeméremcsontomnál szúró, bizsergő feszítő érzést érzek, ami nagyon kellemetlen. Ez gondolom azért van mert már befordult a baba és a fejével feszít. Hogy lehetne megszüntetni ezt az érzést? Aludni sem tudok tőle, mert leginkább akkor van amikor fekszek.
2011. nov. 29. 07:55
 1/3 anonim ***** válasza:

nekem a 20.héttől a szülésig nagyon fájt,40+5 napra szültem!

Talán a magneb6 enyhítheti(nekem nem segített)

2011. nov. 29. 08:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is így voltam. Szülés után még kb 1 hétig éreztem, igaz én ikreket vártam, de rossz érzés volt. Úgy volt nekem elviselhetőbb, hogy óránként felkeltem, és mászkáltam egy kicsit, ha nagyon sokáig feküdtem, felkelni sem bírtam. Az orvosom csodálkozott rajta, majd viccesen megjegyezte, hogy ez legyen a legnagyobb gondom a terhesség alatt.

Kitartás, mást nem tudok mondani, a súly és a nyomás miatt van, ill. nyomhat egy idegszálat is. Úgy sem jobb, ha kispárnát teszel a két térded közé?

2011. dec. 2. 18:59
 3/3 A kérdező kommentje:
A kispárnát még nem próbáltam, de kifogom :)
2011. dec. 2. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!