Biztató és pozitiv történeteket várnék!?
Figyelt kérdés
Elvesztettem(megszakitották a terhességemet) mert downs és szivbeteg volt a babám. Van itt valaki akivel hasonló történt és utánna mikor született egészséges babája? Már van egy egészséges gyermekem. Kérlek,hogy rossz eseteket ne irjatok,nagyon nehéz a lelki gyógyulás és direkt jó történeteket várok,hogy legyen miben kicsi kapaszkodni. fél év múlva próbálkozhatunk,a dokim lelkesen biztat és azt mondta,hogy ez egy osztódás során fellépő kromószomahiba volt és legközelebb sikerülni fog mint ahogy az első gyermekem is makkegészséges.2012. márc. 31. 17:55
11/11 anonim válasza:
Én is sajnálom, hogy ilyen borzalmon kellett átmenned. :( Nyugodtan próbálkozzatok amint lehet, meglátod nem lesz baj. Én nagyon szoritok neked! És ird meg ha megtörténik a csoda! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!