Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Biztató és pozitiv történeteke...

Biztató és pozitiv történeteket várnék!?

Figyelt kérdés
Elvesztettem(megszakitották a terhességemet) mert downs és szivbeteg volt a babám. Van itt valaki akivel hasonló történt és utánna mikor született egészséges babája? Már van egy egészséges gyermekem. Kérlek,hogy rossz eseteket ne irjatok,nagyon nehéz a lelki gyógyulás és direkt jó történeteket várok,hogy legyen miben kicsi kapaszkodni. fél év múlva próbálkozhatunk,a dokim lelkesen biztat és azt mondta,hogy ez egy osztódás során fellépő kromószomahiba volt és legközelebb sikerülni fog mint ahogy az első gyermekem is makkegészséges.
2012. márc. 31. 17:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Pont így lesz.

Nekem csak egy ismerösömnél volt ilyen, de akkor még nem szürtek. Nem írom tovább habár ez lehet megnyugtatna, hogy jó döntés volt.

Habár nekik már volt kettö elötte mindegyik egészséges.

2012. márc. 31. 18:01
 2/11 anonim ***** válasza:

Sajnálom!

Én olyant tudok, hogy megszületett a Downos baba (nem szűrték az anyukát, nem volt a veszélyeztetett kategóriában), aztán pár évre rá egy teljesen egészséges testvér. Minden jó lesz!

2012. márc. 31. 19:03
 3/11 anonim ***** válasza:

Anyósomnak született down-s kisfia a férjem után 2. gyerekként. Ugye akkor még nem szűrtek, ultrahangoztak és ilyesmi. Sajnos nem élt sokáig. Viszont utána néhány évvel született egy kislányuk, aki most már végzős orvostanhallgató, a család büszkesége. :-)

Már nekünk is van egy egészséges gyönyörű kislányunk, 19 hónapos, és most várjuk a kistesót. Reméljük vele is minden rendben lesz!

2012. márc. 31. 20:24
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek!! Kedves utolsó,boldog babavárást!! Nagyon bizom a jóban,csak most nehéz lesz kivárni ezt a fél évet. Most visszamegyek dolgozni,a fiam pedig bölcsis lesz.Remélem igy gyorsabban fog tellni az idő és hamar megjön a kisbaba!
2012. márc. 31. 20:34
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én hasonló cipőben jártam mint te. Van egy 2 éves makk egészséges kislányom. Tavaly augusztusban megszakították a terhességemet a 12. héten szintén ilyen okból mint neked. Mi 4 hónapot vártunk, elsőre összejött a baba, most vagyok 14 hetes terhes. Még nem tudok pozitív dolgot írni, csak annyit, hogy a 12 hetes uh-ot két helyen csináltattam meg, és mindkét helyen azt mondták, hogy eddig mindent rendben találtak. 16.-án megyek amniora, remélem ott is jó eredményt kapok. Ez az 5. terhességem és egy gyermekem született, tehát megértem az érzéseidet. Az első két vetélés a lányom előtt történt egészen más okból.

Kitartást és nagyon sok sikert kívánok nektek a következő babához! Én sem adtam föl egy pillanatig sem, bár teljesen nyugodt csak akkor leszek ha megszületik egészségesen.

2012. márc. 31. 21:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia,van egy egészséges kisfiam.Nehezen estem vele teherbe,és ez ezután sem volt másként,2,5 év próbálkozás után sikerült végre,de 13 hetesen elvették edwards syndroma gyanú miatt.A gyanú azért gyanú,mert nem vállaltma további vizsgálatokat a beigazolás céljából,de hogy nagyon beteg volt az biztos volt sajnos,az uh-on nagyon látszódott :( 2010 októberben vették el tőlem :(2011 szeptember volt meg utoljára,ennyi idő telt el,míg sikarült,bár hozzá kell tennem,hogy csak minden 2. hónapban tudtunk próbálkozni a férjem külföldi munkája miatt.Most itt van a pocimban,és elvileg minden a legnagyobb rendben,genetikán 3x is voltam 12,16,és 18 hetesen,szerencsére nem volt semmi,így még szúrni sem szúrtak :)Kb 3 hónap míg megszületik,már 4d-n is voltam,aktív,egészséges kisbaba,most is majd ki rúgja a pocimat :)Fel a fejjel,minden rendben lesz!!!!!
2012. márc. 31. 22:24
 7/11 anonim ***** válasza:

Lányok, nem tudom merre laktok, de Bp-en a Mátyásföld Klinika nagyon-nagyon jó magzati ultrahangvizsgálat szempontjából. Én mindkét terhességemnél oda jártam/járok, nagyon alaposak. Nem járok magán nőgyógyászhoz, de az, hogy 1 órát rászánnak az uh vizsgálatra, és a legapróbb részletességig mindent megnéznek a magzattal, nagyon megnyugtató.

egyik előző

2012. ápr. 1. 09:35
 8/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Köszönöm a tippet! Nekem olyan szuper orvosom van aki egyben ultrahangos orvos is a Magzati Diagnosztikai Központban.Nagyon okos ember,ő már a 12,hetin sajnos látta a bajt,csak még adtok esélyt hogy hátha az amnio jó eredményeket hozz..ami végül ugye nem igy lett.
2012. ápr. 1. 13:58
 9/11 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Ugye ezt te irtad?

Itt is válaszoltam, azt hiszem 27-es voltam. Most azt irnám meg, hogy nekem halva született a babám, aki szivbeteg és egyéb fejlődési rendellenességei lettek volna. Utána 3 egészséges gyerekem született. Azt mondták a genetikán, hogy egy szerencsétlen véletlen volt.

2012. ápr. 1. 14:27
 10/11 A kérdező kommentje:

szia Kedves Utolsó válaszoló!

Igen,én irtam az volt az előzmény :-( Szivből sajnálom ami Veled történt,a 3 gyermekedhez viszont nagyon gratuálok!! Nekem is ezt mondták,hogy hiba lépett fel az osztódás során azért történt ez de bátran menjek tovább hiszen egészségesek vagyunk és a fiúnk is!

2012. ápr. 2. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!