Miért gondolják sokan, hogy az orokbeadás konnyebb megoldás, mint az abortusz?
Szia!21.26-os vagyok!
Képzeld el a barátnőm 43éves és eddig semmilyen úton nem lett terhes.Már lombikja is volt nem egyszer.Akartam rajta segiteni és felajánlottam,hogy kihordom a babájukat,nem kérek semmit,mert nagyon sajnálom szegényt.Nekem van 4 gyerekem és megértem,hogy min mehet keresztül.Aztán kiderült,hogy ezt igy nem lehet,mert mivel elmúlt 40 éves,nem fogadhat már örökbe és a kisbaba,akit nekiadnék nem kerülhet hozzá a hülye szabályok miatt!Eléggé furcsa,nem?Én csak igy adnék örökbe,ha tudom,hogy kihez kerül,különben ha saját gyerekről lenne szó,akkor inkább abortusz és látom tényleg olyanok nem irtak,akik megszültek és örökbeadják a gyereket,hogy mit élnek át,mégegyszer megtennéjük-e!Vagy mit választanának!
Hogy a viharba ne lenne jobb? Nem könnyebb, jobb.
Könnyűnek nyilván nem könnyű, sőt, nehezebb. Viszont aki ezt lépi abortusz helyett, az sokat nő a szememben. Hiszen vállalja a felelősséget a tetteiért, ahelyett, hogy megölné a magzatot. Ráadásul hihetetlenül nagy ajándék ez azoknak, akiknek nem lehet saját gyermekük, de szeretnének.
Ha az én lányom kerülne ilyen helyzetbe, én maximálisan támogatnám, hogy az örökbeadás mellett döntsön.
Szerintem hoszzú távon neki is jobb lesz így, hiszen nem fog egy életen át ott motoszkálni a fejében a gondolat, hogy mi lett volna ha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!